Gigi Becali îl ține pe loc pe Dennis Man

Ultima actualizare:

    Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu
Dennis ManFOTO: Sportpictures.eu

Dennis Man a avut o prestație foarte bună în meciul de debut al sezonului, câștigat cu 3-0 la Giurgiu, în fața Astrei, dar asta nu a făcut altceva decât să-I dea apă la moară patronului FCSB, Gigi Becali, care acum e convins că trebuie să ia 15 milioane de euro pe fotbalist.

Impresarul lui Man, Anamaria Prodan, a dezvăluit la Pro X că Becali a refuzat și o ofertă de 11 milioane de euro pentru tânărul jucător. ”Patronul nu e de acord cu ce sumă se oferă acum pentru Dennis Man. Nu lasă sub 15.000.000 de euro sub nicio formă, indiferent de criză. Gigi Becali are 11.000.000 garantat pentru Dennis Man acum, plus bonusuri, dar nu e de acord”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

În această vară mai multe cluburi din străinătate s-au arătat interesate de serviciile internaționalului de tineret. Oferta cea mai concretă a venit din partea celor de la Norwich, recent retrogradați în liga secundă engleză, care ofereau, într-adevăr, cu bonusuri o sumă care depășea 10 milioane de euro. Dar Gigi Becali a decis să o refuze, convins fiind că valoarea lui Dennis Man va crește dacă va juca în grupele Ligii Europa. Singura problemă este că asistăm la o loterie, pentru că nimeni nu îi asigură accesul în acea fază a competiției continentale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net