Gigi Becali îl aşteaptă pe Moş Crăciun

Ultima actualizare:
Chipciu s-a înfruptat  din hamburger
Chipciu s-a înfruptat din hamburger

Steaua a avut de două ori ghinion în acest an: a ratat Europa şi a rămas cu toţi jucătorii cu salarii mari. Cum perioada de transferuri a expirat, Gigi Becali trebuie să-i plătească pe aceştia în turul campionatului, dar în următoarea pauză competiţională, în Ghencea e sold out.

Patronul roş-albaştrilor poate fi acuzat oricând de lăcomie, dar de această dată are dreptate 100%. Plăteşte salarii de zeci de mii de euro pe lună în ideea că va scoate ceva din această investiţie. Pentru competiţia internă, singura rămasă Stelei la dispoziţie după eşecurile cu Partizan şi Rosenborg, nu e nevoie de o astfel de risipă. 

Fernando Varela, Alexandru Chipciu sau Adi Popa puteau pleca încă din această toamnă, doar că s-a pierdut timpul şi fereastra de transferuri s-a închis. În luna decembrie, la final de tur şi cu câteva zile până în Crăciun, se va deschide din nou, iar băieţii vor fi scoşi pe tarabă. 

Gigi Becali vrea să facă profit de milioane

Primul pe lista neagră e Alexandru Chipciu, care toacă orzul degeaba. Câştigă 30.000 de euro pe lună, cel mai mare salariu din Liga I, dar de la ultima mărire nu mai joacă nimic, iar Becali nu mai are răbdare cu el. Vrea să scape de această povară şi e dispus să-l vândă oriunde. Patronul cere pe fostul braşovean în jur de cinci milioane de euro, dar face asta ca orice pieţar, să aibă de unde să scadă. La ce a jucat Chipciu în 2015, latifundiarul l-ar da cu flori dacă ar primi măcar jumătate din aceşti bani. Al doilea stelist în această situaţie e Adi Popa. „Motoreta” merge pe 28 de ani şi e momentul potrivit să-şi ia zborul, dacă se vrea obţinerea unui preţ bun pe el. Site-urile străine îl cotează la peste două milioane de euro, dar Gigi Becali a declarat deja că spune da la prima ofertă de un milion de euro. 

Pentru ambii jucători sunt discuţii cu aceeaşi echipă, Astana, campioana Kazahstanului şi echipă calificată în grupele Ligii Campionilor. Negocierile merg bine, iar Chipciu şi Popa pot avea şansa să joace acolo unde n-au fost în stare s-o ducă pe Steaua în acest sezon. 

De asemenea, Fernando Varela are şi el o imagine bună, pentru căpitanul Stelei fiind tatonări din partea unor cluburi din Europa. Suma dorită pentru fundaşul din Capul Verde e de două milioane de euro. Dacă va încheia toate cele trei afaceri cu un profit de măcar 5, 6 milioane de euro, Gigi Becali poate spune cu mâna pe inimă că în acest an Moş Crăciun a fost foarte darnic cu el.

La plecare, soţia a cărat  punga cu mâncare
La plecare, soţia a cărat punga cu mâncare

Campionii României în ultimii trei ani, dar degeaba

Gigi Becali ia în calcul varianta Astana pentru Alexandru Chipciu şi Adi Popa din cauza faptului că, în ciuda CV-urilor foarte stufoase, aceştia n-au alte oferte. Ambii jucători au ajuns în Ghencea în 2012 şi au bifat toate marile performanţe ale Stelei din ultima perioadă. Chipciu şi Popa au câştigat trei titluri consecutive, 2013, 2014 şi 2015, o Cupă a României, în 2015, o Supercupă, în 2013 şi o Cupă a Ligii, în 2015. Cei doi mijlocaşi se apropie de 100 de prezenţe în tricoul roş-albastru, pe care l-au îmbrăcat inclusiv în grupele Ligii Campionilor.

Burgeri mănâncă, burgeri joacă

Fotbalistul descoperă  o zgârietură
Fotbalistul descoperă o zgârietură

Până să ajungă în Kazahstan, Alex Chipciu se mai distrează puţin prin Bucureşti. Mijlocaşul Stelei a fost surprins zilele trecute de fotoreporterii Click! în zona Primăverii, luând un prânz de boxer, nu de fotbalist profesionist.


    La plecare, soţia a cărat  punga cu mâncare
La plecare, soţia a cărat punga cu mâncare

Alex şi soţia lui, Andreea, au mers la un restaurant cu specific internaţional şi au comandat câte un burger de vită fiecare, la care au făcut presing intens o mulţime de cartofi prăjiţi. Şeptarul Stelei l-a dat însă gata rapid, spre deosebire de consoartă, care a luat la pachet ce i-a mai rămas nemâncat.


    Fotbalistul descoperă  o zgârietură
Fotbalistul descoperă o zgârietură

La plecare, Chipciu a demonstrat că nu e neglijent doar cu el, ci şi cu Andreea. Asta pentru că Alex s-a arătat mai interesat de o zgârietură minoră pe Range Roverul său imens, în loc să-i deschidă uşa soţiei sau să-i care el pachetul cu mâncare. Fără să fim răutăcioşi, ne dăm seama acum de unde îi provine tupeul vecin cu indolenţa arătat de multe ori şi pe teren.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net