Gigi Becali, după rușinea cu Clinceni: ”Au jucat niște talente cu o autobază de șoferi”

Ultima actualizare:

    Fotbaliștii de la FCSB părăsesc cu capul plecat terenulFOTO: Sportpictures.eu
Fotbaliștii de la FCSB părăsesc cu capul plecat terenulFOTO: Sportpictures.eu

Peste ani de zile FCSB va fi obiect de studiu despre cum nu trebuie abordate meciurile considerate ușoare în campionat. După ce, în tur, au pierdut acasă cu ”lanterna roșie”, FC Voluntari, 1-3, acum bucureștenii au avut parte de o nouă rușine: au terminat la egalitate, 0-0, cu Clinceni, penultima clasată. Cu cele 5 puncte pierdute, vicecampioana s-ar fi aflat la egalitate cu CFR Cluj pe primul loc.

După un meci în care oaspeții au avut o bară, iar FCSB doar câteva șuturi adormite spre poarta adversă, vicecampionii au fost criticați fără menajamente de Gigi Becali. Practic, acesta l-a luat din nou în colimator pe Florinel Coman, cel care acum două săptămâni ar fi trebuit să-i umple vistieria cu zeci de milioane închipuite, dar nici ceilalți jucători nu au fost menajați. În plus față de alte dăți, a recunoscut că ia în calcul retragerea dacă dezamăgirile vor continua, pentru că deja își pierde încrederea că va scoate mulți bani din fotbal.

”Am zis de Coman, 20 de milioane. Dacă îl vedea unul azi, dădea un milion de euro pe el. Nu cred că va face pasul la o mare echipă. El are talent, talent are, dar trebuie și constanță. Dacă joci așa două meciuri, cu CFR și azi, îl vede cineva și zice ”îți dau ție un milion, Becali, să mă lași în pace”. Cum să pierzi așa mingile?”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

La rândul lui, Florinel Coman s-a criticat singur după meci, parcă pentru a ieși în întâmpinarea patronului: ”Nu sunt cel mai bun jucător de la FCSB. Suntem 11 pe teren, avem nevoie unul de altul. Sunt supărat pe jocul meu, trebuie să analizăm și să văd ce avem de făcut. E cel mai prost joc al meu din acest campionat”, a spus Florinel Coman. El a mărturisit și că ”noi, atacanții, nu șutăm la poartă, nu vedem poarta, cum s-a întâmplat și la meciul cu CFR. Asta este cea mai mare problemă a noastră, ne încurcăm cu echipele mici”.

Pentru că noaptea e un sfetnic bun, Gigi Becali și-a mai îmblânzit discursul în intervenția telefonică de ieri dimineață, de la Pro X. ”Aseară au jucat niște talente cu o autobază de șoferi. Au băgat autobaza în garaj. Una peste alta, iau lucrurile bune, pentru că e echipa mea și trebuie să iau lucrurile bune. După meci imediat, trebuie să îi mângâi, dar trebuie sa le dai și o palmă. S-a întâmplat cu Voluntari că nu am marcat în 10 oameni, că nu am marcat acum. Ce măsuri iau? Uite ce măsuri iau: să vină jucători de la Academie, pentru că dacă nu am intrat în Europa... Eu astept acum încă un an, dar dacă începe să fie problemă cu banii... Nu distrugem banii pe care mi-i dă Dumnezeu la fotbal. Eu încă mai cred că pot să fac mulți bani din fotbal, dar nu sunt sigur”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.

Dacă ar fi învins pe Clinceni, FCSB se apropia la doar trei puncte de liderul CFR Cluj, care a făcut, de asemenea, tot un egal fără goluri în ultima etapă, la Mediaș. Până la finalul sezonului regulat mai sunt două runde, iar în cea din weekend atât ardelenii, cât și FCSB, vor avea meciuri foarte dificile. Clujenii vor întâlni pe Viitorul, iar bucureștenii de Dinamo, în derby-ul campionatului.

Dragoș Nedelcu a fost vândut în Ungaria

Adus cu surle și trâmbițe la FCSB în urmă cu doi ani și jumătate, mijlocașul Dragoș Nedelcu (22 de ani) a fost vândut la formația maghiară MOL Vidi. ”M-am înţeles cu ei. 500.000 împrumut şi 1.5 milioane de euro în iarnă. Oamenii au trimis azi oferta. Am zis ”da” şi pleacă să facă vizita medicală. Îl împrumut pentru un an, iar după vor da 1,5 milioane de euro. Eu pe Nedelcu nu am zis niciodată cu vreau bani mulţi. Dacă nu le convine de el, se întoarce înapoi. Nedelcu va juca în Ungaria într-un picior. Eu am dat 2 milioane de euro pe el”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net