Gigi Becali, după eliminarea FCSB: ”Puteam spune că voi muri, dar nu că nu ne calificăm”

Ultima actualizare:

    Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu
Gigi BecaliFOTO: Sportpictures.eu

Eliminarea FCSB în turul secund al Conference League de necunoscuții kazahi de la Șahtior Karagandi, l-a șocat și pe patronul echipei, Gigi Becali.

”Viaţa mea nu stă în fotbal, viaţa lor stă în fotbal. Eu nu sunt fotbalist, eu am afacere, care se numeşte fotbal. Nu sunt fotbalist. Aici se vede bărbăţia unei echipe de fotbal. Am luat fundaş central să dea cu capul şi am luat un fundaş central care a dat cu capul pasă la adversar. Eu cred că sunt unii oameni cărora le place confortul. Şi dacă au nişte salarii mari, ei sunt mulţumiţi. N-ai ce să faci. O să dau vreo jucători afară, o să le spun: <<bă, băieţi, la revedere!>> Să vedem, doi, trei jucători... I-am luat ca să ne calificăm în Europa, dacă nu facem nimic în Europa? O să las liberi 2-3 jucători. S-au greşit schimbările, am greşit eu schimbările. Eu sunt vinovat. Eu sunt vinovatul că o echipă care nici nu vrea să-ţi dea gol, ai califcarea în mână şi te duci să dai al doilea gol. Pentru ce te duci să dai al doilea gol? Când ăia nici nu depăşeau centrul terenului. Dă la portar mingea, pasează, plimbă mingea, că nu aveau putere să alerge. Dinu Todoran este antrenorul meu cu experienţă puţină şi e al meu! Şi fac ce vreau şi cu asta, basta! Nu pun alt antrenor, nu are nico vină antrenorul că nu-i convine la jucător să alerge. Ce urmează? Puteam să spun că o să mor. Bine, mă, că e posibil să mor, că moare omul. Dar că se califică echipa asta, să ne dea nouă două goluri, niciodată în viaţa mea! Asta e echipă să dea două goluri? Bine, primul gol l-a dat Vlad şi pe al doilea l-a dat Vucur. A dat un assist Vucur. Au luat la mişto fotbalul. Ce să fac, acum? Să mă îmbolnăvesc de la fotbal? Trebuie să ne schimbăm genetic. Dacă există vreo injecţie care să te schimbe genetic şi să ai mai multă bărbăţie şi să vrei mai mult de la viaţă, mai multă ambiţie, asta ne trebuie! Moruţan şi 11 metri l-a bătut la mişto. Moruţan nu trebuia să bată, mai bine bătea Cordea", a declarat Gigi Becali, la DigiSport.

Patronul echipei bucureştene a intrat apoi în direct la ProX şi a spus că aceasta este cea mai ruşinoasă eliminare din fotbalul românesc.

"Cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc, în seara asta, nici chiar aia cu CFR cu Dudelange... Mai ruşinoasă ca asta nu a existat înfrângere. Pentru că echipă ca asta nu avea cum să dea gol. De altfel, nici nu a dat gol. Unul l-a dat Vlad şi altul, Vucur. I-am spus lui MM, să-i lase liberi pe Ondrasek şi pe Vucur, am dat bani pe ei, le-am dat şi nişte bani la semnătură, ce le-am dat. I-am luat pentru cupele europene, nu mai suntem, sunt liberi. Pentru ce să mai aduc jucători? Mă gândesc să dau afară doi, trei jucători. Nu mai am aşa încredere la campionat Nu avem putere, bărbăţia aia a CFR-ului", a spus Becali.

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan.

În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net