Gigi Becali: "Doar Dumnezeu ne mai califică". Vezi pe cine a criticat patronul Stelei după jocul cu Ajax şi pe cine a lăudat!

Ultima actualizare:

"Se observă că n-avem meciuri în picioare. Ajax a avut o posesie bună şi s-a văzut că are jucători tehnici. Asta e, sperăm la o minune în retur. Am mai reuşit una, acum 8 ani, cu Valencia, poate se mai întâmplă o dată. Nu contează că nu vor juca Bourceanu şi Pintilii pentru că de acum încolo, numai Dumnezeu ne mai califică. Adi Popa a fost senzaţie, demenţial, cel mai bun de pe teren, nu numai de la Steaua! Păi, fundaşul lor stânga, după meci, cred că a ajuns la spital, era ameţit total, l-a distrus! Nu-mi dau seama de ce a fost scos, poate că obosise", a afirmat patronul.

Acesta şi-a îndreptat apoi atenţia către cei care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor lui. "E regretabil că n-am înscris. Puteam să o facem, însă Rocha, în loc să şuteze, a stat să treacă trenul! Nu l-aţi văzut? Parcă şi-a rupt piciorul! Bine, nici Nikolici n-a fost mai bun. N-a venit cu adversarul la primul gol. Eu ştiu că atacantul trebuie să coboare cu fundaşul advers. Ce să facă şi Chiricheş? A încercat să-l acopere, nu el e de vină. A zis Reghe că a fost eroarea lui Chiricheş? Atunci aşa a fost! Să vedem dacă mai pleacă, acum cu greşeala asta de la gol. Când un club dă pe tine 13,14 sau 15 milioane de euro se uită la fiecare detaliu. Inclusiv la o fază cum a fost cea de la primul gol cu Ajax. O să vedem dacă mai fac ofertă şi cît de mare va fi", a spus Becali

Acesta n-a mai fost însă în forma de altădată şi spune că scandalul cu sechestrarea în care a fost condamnat la închisoare cu suspendare l-a înmuiat. "Într-un fel e mai bine aşa, stau şi eu mai liniştit săptămîna asta, că şi aşa am fost stresat. Nu prea m-a interesat acest meci, am fost pe stadion ca un simplu suporter, n-am trăit partida la intensitate maximă, aşa cum se întîmpla înainte", a afirmat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net