Gigi Becali a dezvăluit câți bani a câștigat de când e patronul FCSB

Ultima actualizare:

    Gigi Becali
Gigi Becali

La 16 ani de la preluarea echipei Steaua, transformată acum în FCSB, Gigi Becali a făcut o trecere în revistă a celor mai importante evnimente petrecute în acest interval. Totul în direct la DigiSport. Iată cele mai importante declarații ale investitorului.

Despre cele mai mari salarii: ”Mirel Rădoi – 25.000 dolari, 30.000 – Chipciu, Rusescu şi atât. Numai Chipciu a avut 30.000. Cea mai mare primă – 150.000 de dolari la fiecare jucător când ne-am calificat prima dată în Liga Campionilor, cu Olăroiu. După aia am scăzut. Am dat vreo două milioane de dolari la vremea aia”.

Despre desele schimbări de antrenori: “Prea puţini am schimbat. Aşa a fost să fie. Şi poate să mai fie. Aşa am schimbat eu şi am schimbat bine. Pentru că nu sunt în faliment şi sunt numărul unu în România. N-am schimbat pe niciunul. Să zicem că i-am forţat schimbarea lui Zenga”.

Despre despărțirea de Hagi: ”Pe Hagi nu l-am dat eu afară. Îndrăzneam eu vreodată? Am dat nişte declaraţii odată, pe care le-am regretat. El a plecat. Niciodată n-aş fi trecut peste respectul lui Gică. El a făcut o conferinţă de presă şi a plecat. Cel mai mult îmi pare rău de Gică”.

Despre acțiunile pe care le are la FCSB: “16 ani au trecut ca vântul. Acum o iau de la început, deja ieri am preluat toate acţiunile, şi de la cumnat şi de la soră şi de la nepoţi. De trei zile am făcut asta. Dacă cumva e să răspundă cineva, trebuie să răspund numai eu. 99,9 % am luat toate acţiunile şi toţi banii, totul pe numele meu”.

Despre Simona Halep: „“Câte rugăciuni am făcut pentru ea, când a jucat finala aia de la Roland Garros... Atâta mi-era milă de ea când vedeam că a pierdut finale. Când a jucat la Roland Garros m-am rugat pentru ea, nu m-am rugat nici pentru Steaua niciodată cum m-am rugat pentru ea. Îmi ţineam răsuflarea. Am făcut rugăciune cu lacrimi pentru ca ea să câştige şi a câştigat”.

Despre ajutorul dat de Traian Băsescu: “Era atunci Dosarul Valiza. Cele mai mari emoţii din viaţa mea le-am trăit atunci, când aveam procesul la UEFA pentru retrogradare. Băsescu a intervenit, atât pot să spun. Băsescu a ajutat ca Steaua să nu fie retrogradată. Băsescu l-a chemat pe Mircea Sandu, mai multe nu pot să spun că nu e prescris”.

Despre cât a investit la echipă: ”Niciun ban, că mi i-am scos. 40 de milioane de euro. Şi am şi câştigat. Putem să spunem că câştigul meu este 10 milioane plus 200 de milioane cât costă echipa. Cât costă patrimoniul Stelei şi plus ce am scos. Sau poftim, 150 de milioane. Cred că pot să o vând cu 150”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net