Gigi Becali, dezlănțuit: i-a făcut praf pe Budescu, Alibec și pe ceilalți jucători ai FCSB

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Patronul FCSB, Gigi Becali, s-a dezlănțuit la Digi Sport după înfrângerea șocantă suferită de echipa lui la Iași, scor 1-0. Nu a scăpat nimeni de furia omului de afaceri.

"Lui Pintilii i-a fost rău cu două ore înainte de meci. Ce poate să joace dacă îi e rău? M-au înnebunit: Pintilii, Pintilii, Pintilii. Mai are doi ani şi se lasă de fotbal. Steaua stă în Pintilii? Antrenor fricos, jucători fricoşi, nu e bărbăţie la echipa asta!", a spus Gigi Becali la Digi Sport. 

Următorul pe listă a fost Alibec: "Vorbesc eu Vasi Geambazi să îl dea cu un milion pe Alibec. La revedere, să plece! Teixeira să plece şi el, că are 20.000 salariu. Tănase, simulare; lui Tănase îi vine mingea să o bage în poartă. El sare peste ea. Ăştia sunt fotbalişti? Pe Florinel am dat trei milioane, dar nu joacă pentru că nu se antrenează bine. Ajung la buget de 200.000 de euro pe lună. Nu mă mai interesează deloc, n-am de ce să-i trezesc. Și dacă iau campionatul, ce? Îi spulberă toți în Europa", a mai spus Becali.

Nici Budescu nu avea cum să scape: ”"Cum să îl ţin pe Budescu rezervă?" mă întreabă. Păi ce, mă, Budescu e Dumnezeu? I-am zis lui Budescu să nu mai bată cornerul pe poartă. Ce, îl interesează? El joacă numai la mişto, călcâie, şi ia sute de mii pe an. Să îmi ofere CFR un milion pe el şi îl dau. Pierde toate mingile marele fotbalist, nu poate să facă o preluare", a încheiat Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net