Gigi Becali cere arbitri străini în play-off

Gigi Becali

Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul FCSB este decis să lupte cu toate armele pentru a cuceri titlul de campion în Liga 1. Aşa că va declanşa o „revoluţie” pro-arbitri străini.

„Am vorbit cu Gino  Iorgulescu. Am vorbit cu Vali Argăseală, am convocat azi Adunarea Generală, că chipele din play-off se ştiu. Trimite hârtia: «CFR Cluj, vrei arbitri străini cu Steaua, dubla?» «Da.» «Plăteşti şi tu şi Steaua jumate-jumate». Cu CFR am avut 11 metri, Mureşan l-a călcat p-ăla. El nici penalty-ul pe care l-am avut nu a vrut să-l dea. I l-a semnalizat de la margine. Ăştia nu sunt arbitri", a declarat Becali, la Pro X, referindu-se la fazele de joc litigioase din meciul cu CFR Cluj, meci încheiat cu scorul de 1-1. Totuşi, ultima dată când arbitri străini au condus meciuri în prima divizie a fost în urmă cu 5 ani, în ediţia 2012/ 2013.

Latifundiarul din Pipera a declarat că este susţinător declarat al lui Ionuţ Lupescu la preşedinţia FRF: „Ăsta este viitorul fotbalului. Dacă nu-l votăm şi dacă nu iese, atunci ne merităm soarta. Acum vine un om care el pleacă de la UEFA, îşi dă demisia, lasă cariera lui unde câştigă bani, faimă, cutare. Vine aici să facă ceva. Dacă nu-l votăm, atunci suntem oameni de nimic. Cu adică să nu-l votezi în detrimentul lui Burleanu? Pentru că nu sunt proşti oamenii din fotbal. Nu sunt nici chiar foarte deştepţi, dar sunt acolo, medii şi nu pot fi păcăliţi. Şi nu o să-l voteze. Omul ăsta, Burleanu, a distrus fotbalul. Cum? A luat două hotărâri: antrenor străin, ăla, Daum, om de nimic şi arbitru străin şef la arbitri, care omul stă în Grecia şi nu vede că nu mai avem arbitraj”, a mai spus Becali.

 

Loading...