Gigi Becali anunță o revoluție la FCSB după seara umilinței cu FC Botoșani

Ultima actualizare:

    Andronic a deschis scorul pentru FC Botosani in meciul câștigat cu 2-0 în fața celor de la FCSBFOTO: Sportpictures.eu
Andronic a deschis scorul pentru FC Botosani in meciul câștigat cu 2-0 în fața celor de la FCSBFOTO: Sportpictures.eu

Pentru FCSB, meciul cu FC Botoșani era de așteptat să fie o simplă formalitate, așa cum fuseseră cam toate întâlnirile directe de până atunci. Realitatea din teren a fost însă una dură pentru bucureșteni, care au avut noroc cî au pierdut doar cu 2-0.

Dacă cineva ar fi văzut pentru prima dată la joc pe FCSB și ar fi venit la stadion cu intenția de a vedea o candidată la titlu în România, ar fi râs cu lacrimi la finalul meciului. Pentru că la cum au arătat elevii lui Bogdan Andone în meciul disputat ”acasă”, la Pitești, contra botoșănenilor, ideea căașa ar putea arăta o pretendentă al titlu pare una dintre cele mai bune glume ale anului. Fotbaliștii plătiți cu cel puțin 10.000 de euro pe lună de Gigi Becali au fost doar niște jaloane pentru foarte ambițioșii moldoveni, care au făcut chiar ce au vrut cu adversarii lor. Au marcat doar de două ori, prin Andronic (min. 18) şi Ongenda (min. 41), dar au ratat cel puțin alte trei imense ocazii de a înscrie.

La finalul partidei, așa cum era de așteptat, patronul echipei, Gigi Becali, s-a dezlănțuit la televizor: ”Am lăsat pe mâna altora echipa, de mâine o să mă implic. O să vedeţi rezultatele. Unde e 4-3-3? E nimic. Noi nu avem fundaşi centrali. Păi Planic a fost făcut praf. Am vrut să îl iau pe Burcă. M-a sunat Iftime, că îl dă la CFR, dacă nu îl vreau eu. Am sunat şi eu mai departe: "Nu, că e lemn". Nu l-am luat, iar m-am luat după colaboratori. Trebuia să îl iau şi pe Cestor, mi-a spus Dani Coman că e cel mai bun fundaş central. Iar i-am întrebat pe colaboratori. N-au vrut. Venea liber băiatul. Dar gata, nu mai contează, eu sunt principalul vinovat, că eu conduc", a spus Becali la Digi Sport, luni seara.

Marți dimineață, omul de afaceri și-a continuat tirade, de astă dată la ProX: ”Nu mai jucăm 4-3-3, nu dă nimeni pasă în față. O pasă verticală nu dăm! A zis Meme că le-a spus Bogdan, dar că nu l-au ascultat jucătorii. Ești Steaua, bă! Pasează cum pasează ăia ai lui Hagi, bă! Oboseala e oboseală, iar stiința e altceva! Când vin de la Hagi, joacă! Vînă joacă, a fost cel mai bun de pe teren. Poate peste 6 luni nici el n-o să mai știe fotbal. Să-l clonăm pe Hagi? Să-l punem pe el peste tot? E o problemă de antrenor. Sunt o rușine, sunt pe locul 8. Am răspuns la telefon, am spus tot, dar să mă iertați, nu mai răspund. Nu am dreptul sa vorbesc. Să mă sunați doar dacă intru în grupe sau dacă ajung pe locul 1”, a încheiat Becali.

Mihai Stoica a vrut să demisioneze

După ce a fost făcut cu ou și cu oțet de patronul echipei la televizor, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a vrut să demisioneze. Gegi Becali a explicat ce s-a întâmplat: ”Mihai Stoica e vinovatul numărul 1. El e acolo, el e omul meu, mâna dreaptă. Dacă se întâmplă ce s-a întamplat, el e primul vinovat. Ce-a păzit acolo? S-a supărat. Are demnitate, vrea să-și dea demisia. Nu-i vorba de demisie aici, e prietenul meu. Prietenii se apără între ei și se protejează. El e prietenul meu și îl protejez. Mi-a zis că e demnitatea lui în joc, el e vinovatul și vrea să plece. Nu pleacă nicăieri. Dacă e vinovat unul dintre prieteni, nu pleacă acasă. O să mai angajez oameni care se vor ocupa. Mai sunt oameni care studiază, citesc, vor să mă ajute fără bani. O să vedeți că o să fac lucruri. Nu-i cunoașteți, o să vedeți", a declarat Gigi Becali, la ProX.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net