Gigi Becali anunţă falimentul Stelei

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Steaua a ratat cam totul în acest sezon, la finalul căruia mai poate ridica deasupra capului maximum Cupa Ligii. Cu un parcurs aproape imposibil în preliminariile Ligii Campionilor, patronul roş-albaştrilor speră ca salvarea să vină de la UEFA, altfel va fi jale la echipă.

Gigi Becali a reconfirmat după eliminarea în faţa lui Dinamo că el nu va mai investi din propriul buzunar şi că va menţine clubul atât cât se poate finanţa singur. În lipsa acestor fonduri, ar urma apocalipsa.

„Prima dată încercăm în Liga Campionilor, apoi în Liga Europa. Dacă nici aia, nici aia, nu mai rămâne decât insolvenţa şi falimentul. Ce, voi credeţi că glumesc? Nu-mi mai bat joc de banii mei”, a anunţat latifundiarul din Pipera, dând fiori reci pe spinările fanilor Stelei, care sunt la un pas să treacă şi ei prin focurile experimentate deja de rivali.

Patronul spune că mai are răbdare câţiva ani şi e posibil să se mai scoată din vânzările câtorva jucători.

„Acum, cumpăr ca să vând. Nu sunt supărat, pentru că în cine am investit? În Stanciu, Varela, Momcilovic, Enache, îmi plac şi voi lua bani pe ei. Nu are de ce să-mi pară rău, pentru că banii nu i-am pierdut. Banii sunt într-o comoară, care la un moment dat va fi valorificată”, a spus Becali.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5