Gigi BecaIi: ”Dacă apar în public o să fac grăire de rău”

Ultima actualizare:

    Gigi Becali este un om foarte credinciosFOTO: Sportpictures.eu
Gigi Becali este un om foarte credinciosFOTO: Sportpictures.eu

După patru luni de tăcere, patronul FCSB, Gigi Becali, a acordat primul interviu. Nu unei publicații sportive, ci uneia creștine. În el, a explicat de ce nu mai face declarații în public sau de ce consideră perioada petrecută la închisoare o binecuvântare.

Gigi Becali, patronul FCSB, a explicat într-un interviu acordat site-ului lumeacredintei.com de ce nu mai dă declarații la posturile de televiziune. ”Postul nu e doar legat de mâncare. Postul cere să ne înfrânăm de la toate. Adică, să nu-ți mai dai drumul nici la gură. De ce crezi că eu nu mai vreau să apar în public… Pentru că dacă o să ies, o să fac grăire de rău, cad în slavă deșartă, trufie, mândrie”, a declarat el.

Omul de afaceri a mai spus că se bucură că a făcut pușcărie, pentru că prin perioada petrecută în închisoare și-a putut arăta dragostea față de Dumnezeu, suportând toate caznele. ”La pușcărie aveam o icoană cu Hristos răstignit pentru care am multă evlavie. Și am pus-o jos și am îngenuncheat și am zis: Doamne îți mulțumesc că m-ai adus în pușcărie. Pentru că mă iubești atât de mult încât vrei să mă mântuiești cu forța! Nu am cârtit”, a declarat Becali. El a uitat totuși să menționeze și câte cereri de grațiere a făcut în acea perioadă, spunând că nu suportă regimul de detenție, sau câte cărți ”a scris” pentru a fi eliberat mai repede.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net