Gigantul al cărui imagine e Cristiano Ronaldo va sponsoriza Viitorul lui Hagi. Vezi despre cine e vorba!

Ultima actualizare:
Bogdan Ţîru, Gheorghe Hagi şi Cristian Gavra, prezentând noile produse
Bogdan Ţîru, Gheorghe Hagi şi Cristian Gavra, prezentând noile produse

Herbalife România a devenit de azi sponsorul oficial în nutriţie sportivă al echipei de fotbal FC Viitorul. Astfel, performanţele sportive ale echipei lui Gheorghe Hagi sunt susţinute 24 de ore din 24 de prima gamă completă de nutriţie sportivă recomandată atât sportivilor profesioniști, cât și pasionaților de sport.

Prezent la evenimentul de lansare, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei de fotbal FC Viitorul, a declarat: „Suntem onorați de faptul că Herbalife se alătură dorinței noastre de a face performanţă și sperăm ca împreună să obținem rezultate notabile atât pe plan intern, cât și internațional. Realizăm cât de importantă este nutriția pentru un sportiv și ce rol joacă în performanță, astfel încât jucătorii FC Viitorul au integrat deja gama completă H24 în programul personal de nutriţie, care îi ajută să se recupereze mai repede între antrenamente şi să îşi maximizeze efortul depus în cadrul sesiunilor de antrenament. Fotbalul este un sport intens, care solicită mult efort fizic, prin urmare pregătirea constantă şi nutriţia personalizată sunt cruciale.”

„Sunt mândru că Herbalife România susţine FC Viitorul – o echipă de fotbal care a demonstrat că îşi merită locul în liga de top şi ai cărei fotbalişti ambiţioşi îşi doresc rezultate excepţionale. Ne dorim ca produsele din gama H24 să îi susţină în obţinerea performanţei, printr-un plan de nutriţie complet și personalizat. Pentru acești sportivi nutriția complexă este o necesitate, iar compania Herbalife este onorată să contribuie la succesul lor”, a declarat şi Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România.

Jucătorii "Regelui" speră să prindă aripi cu noile vitamine
Jucătorii "Regelui" speră să prindă aripi cu noile vitamine

Viitorul a intrat într-o companie selectă. Herbalife o sponsorizează şi pe Los Angeles Galaxy

Herbalife susține la nivel mondial peste 100 de atleți de performanță, având ca obiectiv asigurarea unei nutriții adecvate în vederea îmbunătățirii performanțelor sportive. Dintre aceştia, cel mai important este starul lui Real Madrid, care este şi imaginea companiei, iar la nivel de echipe e de remarcat parteneriatul cu Los Angeles Galaxy, din SUA. În România, Herbalife lucrează deja cu Anca Bucur, Miss Fitness Univers, Ciprian Bălănescu, campion balcanic şi campion național al României la triatlon, duatlon şi aquatlon şi al echipajul de canotaj - dublu rame feminin, categoria uşoară, format din Ionela Livia Lehaci și Andreea Asoltanei.

Gama Herbalife24. Nutriție pentru performanță sportivă 24/24

Produsele din gama Herbalife24 au fost create și dezvoltate în cadrul departamentului de cercetare Herbalife din Los Angeles de către o echipă compusă din medici, cercetători și oameni de știință. Gama a fost creată cu ingrediente care oferă posibilitatea de personalizare a programului în funcţie de nevoile specifice, tipul de antrenament și de intensitatea efortului depus, în cazul fiecărui tip de sport. Disponibilă în România exclusiv prin intermediul membrilor independenţi Herbalife, gama Herbalife24 include cinci produse premium destinate celor trei momente cheie - înainte, în timpul şi după antrenament: Formula 1 Sport, Hydrate, Prolong, Rebuild Strength şi Rebuild Endurance.

Hagi vrea să ajungă în Liga Europa cu ajutorul acestor suplimente alimentare


    Jucătorii
Jucătorii

Fiecare produs joacă un rol esențial în rutina zilnică a unui sportiv: Formula 1 Sport conține proteine din zer şi cazeină de foarte bună calitate, care ajută la creșterea masei musculare și funcționează ca înlocuitor de masă; Hydrate asigură echilibrul hidroelectrolitic și susține nivelul energetic prin aportul de vitamine B (incluzând B1 și B12); Prolong este o băutură izotonică care oferă energie, protecție și hidratare în timpul antrenamentelor foarte intense; Rebuild Endurance susține recuperarea după exerciții aerobe, intense, care necesită restabilirea nivelului de glicogen și refacerea musculară, în timp ce Rebuild Strength susţine recuperarea după antrenamentele anaerobe şi ajută la refacerea rapidă şi creșterea masei musculare. Gama Herbalife24 beneficiază de trasabilitatea lotului care le garantează sportivilor profesioniști faptul că produsele și suplimentele folosite sunt conforme cu orice test antidoping sau de screening existent la ora actuală. Fiecare produs este testat de o terţă parte, pentru depistarea substanţelor interzise şi poate fi verificat pe site-ul http://www.informed-sport.com/en/registered-products.

FC Viitorul este un club care a luat ființă în anul 2009, în Constanța, odată cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Primul an competițional l-a disputat în liga a treia, apoi a promovat în eșalonul secund al fotbalului românesc, unde a evoluat timp de două sezoane (2010-2011 și 2011-2012). Pasul în primul eșalon a fost reușit în anul 2012, iar primul an în Liga I s-a încheiat cu o clasare pe locul al 13-lea.  Încă de la înființare, strategia clubului FC Viitorul a fost foarte clară și s-a bazat pe creșterea și promovarea fotbaliștilor din propria pepinieră. Spre exemplu, 70% din echipa de seniori se bazează pe jucători proveniți din Academia "Gheorghe Hagi". În fiecare etapă de Liga I disputată de Viitorul evoluează, în primul "11", cel puțin șase jucători formați în Academie. În plus, FC Viitorul a oferit cel mai tânăr fotbalist din istoria naționalei de seniori a României, și anume pe Cristian Manea, jucător format în Academie și care la primul său meci la națională avea 16 ani și 9 luni.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net