Gică Popescu, petrecere cu «Generaţia de Aur» la închisoare

Ultima actualizare:

    Gică PopescuFOTO: Mediafax
Gică PopescuFOTO: Mediafax

Gică Popescu se află încarcerat la penitenciarul Rahova, având de executat o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile. Coechipierii din “Generaţia de Aur” susţin că el are un moral bun, face sport şi s-a apucat de scris.

Ex-căpitanul echipei naţionale şi al Barcelonei a petrecut pentru prima dată o zi de naştere în spatele gratiilor. Ajuns la 47 de ani, „Baciu” nu a fost uitat de foştii săi colegi şi chiar a avut o mare surpriză. Ieri dimineaţă, „lotul” Hagi, Stelea, Prodan, Adi Ilie, Gâlcă, Dumitrescu, Balint şi Chivu i-a făcut o vizită.

„A fost emoţionantă întâlnirea. M-am bucurat că am putut să-i facem o surpriză de ziua sa, mai ales că noi mereu petreceam la această dată fiindcă evenimentul ne prindea în cantonamentul echipei naţionale”, a spus Gabi Balint.

Apoi, a continuat: „Gică stă foarte bine cu moralul, arată bine fiindcă munceşte, face sport. S-a apucat şi de scris... Chiar glumeam, că am fost opt la el, cu el nouă, şi ne mai trebuiau doar doi să facem o echipă. Dan Petrescu a vrut să vină şi el, dar nu a putut”.

Întâlnirea a durat o oră şi dacă până acum discuţiile erau purtate printr-un geam despărţitor, acum foştii colegi au depănat amintiri într-o sală a Penitenciarului Rahova.

Va fi liber în 2017

Gică Popescu, alături de şapte personaje din lumea fotbalului, a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor”. În martie, Popescu a primit trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare şi ar putea fi eliberat în 2017 sau mai devreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net