Gică Popescu: «Iordănescu este o fantomă! Avem cea mai slabă naţională»

gica17-sport-6106096-mediaf.jpg

Gică Popescu nu a mai rezistat şi după Euro 2016 a ieşit la atac
Foto: Mediafax
Citeste tot despre: 

Gică Popescu a spus că Anghel Iordănescu este doar o fantomă a antrenorului de acum un deceniu, iar jucătorii sunt cei mai slabi din istoria selecţionatei noastre. În plus, “Baciul” a anunţat că nu va mai candida la şefia FRF.

“Domnul Iordănescu este total depăşit. 10 ani de zile în care nu a avut contact individual cu fotbalul. Acum nu era pentru această funcţie. Despre domnul Iordănescu din ‘94, ‘96, ‘98, tot respectul, dar pe cel de acum nu-l cunosc. Este doar o fantomă a vechiului Iordănescu, nu are nimic de-a face cu antrenorul de atunci”, a tunat Popescu la Antena 3. “Baciul”, liber după ce a stat în spatele gratiilor în urma condamnării în Dosarul Transferurilor, nu i-a iertat nici pe actualii jucători: “Această naţională e cea mai slabă pe care a avut-o vreodată fotbalul românesc. Am făcut din victoria din Feroe o performanţă extraordinară. Chiar aşa am ajuns? A fost un european dezastruos cu un rezultat ruşinos contra Albaniei. Ce facem? Dacă vor să se inspire să ia programul meu din 2014 şi vor vedea acolo ce trebuie să facă”. Popescu nu va mai candida la şefia Federaţiei, el fiind arestat chiar înaintea alegerilor ce l-au desemnat pe Burleanu ca preşedinte: “Nu mai candidez niciodată. Nu mai am motivaţia de atunci şi oricum nu am voie la următoarele alegeri din punct de vedere juridic”.

 

Loading...

Citește și

  • gica popescu

    Gică Popescu a ieşit pentru prima dată în public, la mai bine de şase luni de eliberarea din penitenciar şi a vorbit despre starea fotbalului românesc. Concluziile: Iordănescu e o fantomă şi naţionala de acum e cea mai slabă din istorie. "Baciul" nu mai candidează pentru postul de preşedinte al FRF.

  • gica popescu

    Gică Popescu s-a prezentat, luni dimineață, la Parchetul General în calitate de martor, conform DCNews. Fostul forbalist le-a declarat jurnaliștilor, la intrarea în clădirea Parchetului, că nu știe despre ce dosar este vorba.