Gică Popescu îl vrea pe Gică Hagi la naționala României

Ultima actualizare:

    Dan Petrescu și Gică Hagi sunt favoriții lui Gică Popescu la preluarea naționalei RomânieiFOTO: Sportpictures.eu
Dan Petrescu și Gică Hagi sunt favoriții lui Gică Popescu la preluarea naționalei RomânieiFOTO: Sportpictures.eu

Cele trei înfrângeri la rând suferite de naționala României i-au șubrezit lui Mirel Rădoi un scaun și așa contestat încă de la numire. Cum s-a pus singur pe bară după ce s-a înlocuit pe banca tehnică, ”Regele” e candidatul ideal pentru a-i lua locul selecționerului. De aceea, atât el, cât și apropiații lui, au început să facă lobby pentru înlocuire.

După ce Gică Hagi a ținut la televizor un discurs de o jumătate de oră acum o săptămână, intervenție în care i-a reproșat, voalat, lui Rădoi, tot ce se putea reproșa, membrii misiunii pe care am putea-o numi ”Hagi la națională” au trecut la faza a doua. Duminică seară a fost rândul lui Gică Popescu, fostul căpitan al naționalei, în prezent președinte la Viitorul să ceară înlocuirea lui Rădoi cu cumnatul său. ”Vine Hagi și spune ce trebuie făcut, a doua zi e făcut praf de toată lumea. Doar când ne umflă ăștia ne mai aducem aminte de el. Vorbește la televizor și după 24 de ore uităm de el”, a declarat Gică Popescu la Realitatea TV.

„Eu vreau să văd dacă un membru al Generației de Aur va primi o ofertă de la actuala conducere. Să facă ceva important, într-un post cheie, nu să taie frunză la câini. După mine, cei mai buni antrenori români în acest moment sunt Hagi și Petrescu. Meritau înaintea lui Rădoi să fie chemați? Tot respectul pentru Mirel, pentru ce a făcut la U21, dar nu putea fi înaintea celor doi”, a mai spus ”Baciul” în emisiunea „Realitatea Sportivă”. Cum Dan Petrescu e imposibil de luat de la CFR Cluj fără plata unei clauze substanțiale de către FRF, e clar că singurul disponibil de pe listă este Gică Hagi.

Hagi: ”O să mă întorc în iarbă”

Gică Hagi, care în prezent este doar patron al clubului Viitorul, a declarat că în scurt timp se va întoarce pe banca tehnică. „Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, să conduc o echipă. Orice e posibil, să preiau un proiect mare, o echipă mare”, a declarat Hagi la Antena Sport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net