Gică Popescu, eliberat din închisoare

Ultima actualizare:

    Gică Popescufoto: Click!
Gică Popescufoto: Click!

Judecătorii au respins recursul celor de la DNA şi fostul mare internaţional va fi eliberat condiţionat miercuri după-amiază.

Gică Popescu a fost prezent, miercuri dimineaţă (4 noiembrie), la Tibunalul Iflov, acolo unde a fost judecat recursul procurorilor DNA la decizia de eliberare condiţionată luată la data de 5 octombrie de judecătoria sectorului 4. Cererea celor de la Direcţia Naţională Anticorupţie nu a fost aprobată, iar "Baciul" va fi eliberat în câteva ore.

El a executat până acum jumătate din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în Dosarul Transferurilor. în acest caz, alături de Popescu, au mai fost condamnaţi şi George Copos, la trei ani şi opt luni, Mihai Stoica, la trei ani şi şase luni, Cristian Borcea şi Ioan Becali, la câte şase ani şi patru luni, Victor Becali, la patru ani şi opt luni, Gheorghe Nețoiu, la trei ani şi patru luni de închisoare, şi Jean Pădureanu, la trei ani şi patru luni.

Copos a fost eliberat condiţionat în 7 aprilie, după ce a executat o treime din pedeapsă, iar Jean Pădureanu, fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, care a executat pedeapsa în Spitalul Penitenciar Jilava, a fost eliberat condiţionat în 18 iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net