Gică Popescu: ”Contra nu a realizat că e antrenorul echipei naționale!”

Ultima actualizare:

    Gică Petrescu a criticat deciziile lui Cosmin Contra Foto:Arhivă personală
Gică Petrescu a criticat deciziile lui Cosmin Contra Foto:Arhivă personală

Fostul mare internațional Gică Popescu a contestat selecția făcută de Cosmin Contra pentru amicalul cu Olanda din această seară, 0-3.

”Am întâlnit un adversar mult mai valoros, o echipă cu jucători cu experiență, care joacă la cluburi importante. Noi nu am fost la fel de determinanți. Diferența de rezutlat cred că a fost cauzată de valoarea superioară a olandezilor”, a spus Gică Popescu după meci la Digi Sport.

”Sper să nu se supere Cosmin, dar, în seara aceasta, am avut senzația că nu a realizat că e antrenorul echipei naționale. A chemat jucători pe care nu i-a băgat deloc în ambele meciuri. Cred că singurii pe care nu i-a băgat sunt cei doi jucători ai Craiovei, Bancu și Băluță. Dacă tot chemi jucători la echipa națională, atunci trebuie să-i bagi în meciurile amicale. Băluță e unul dintre cei mai în formă jucători din campionat”, a mai spus el.

Cosmin trebuie să realizeze că nu mai este antrenorul lui Dinamo. Este antrenorul echipei naționale”.

”Baciul” a continuat în termeni duri: ”Pe Hanca îl iei și îl bagi titular. Eu dacă eram antrenorul echipei naționale, nu l-aș fi convocat, după ceea ce s-a întâmplat. Pe el îl bagi pentru că vine de la Dinamo și pe ceilalți doi, nu, pentru că vin de la Craiova? Echipa națională parcă joacă altceva. Joacă românește, nu ca în epoca Daum. Cosmin le-a dat suflu jucătorilor, au plăcere de a juca la echipa națională. Se simte acest lucru, se vede o schimbare de atitudine, se vede plăcerea jucătorilor. Dar el trebuie să realizeze, să fie corect, în primul rând, când face selecția...Am crezut că vrea să reconstruiască echipa națională. De aceea l-a chemat pe Alibec, care e jucătorul cel mai ieșit din formă. A arătat că se gândește la viitor, dar, dacă te gândești la viitor, dă-le, omule o șansă, și lui Băluță și Bancu”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net