Gică Hagi nu mai are campioni! Ce a rămas din echipa din 2017

hagi.jpg

Gică Hagi şi Viitorul, campioni în 2017
Citeste tot despre: 

Gică Hagi şi Viitorul se pregătesc să predea ştafeta de campioană în Liga I, iar majoritatea fotbaliştilor care au triumfat în urmă cu un an au plecat deja spre alte zări.

Sâmbătă se joacă meciul Viitorul – FCSB, întâlnire care poate consemna din punct de vedere matematic eliminarea campionilor din 2017 din cursa pentru câştigarea titlului în actuala stagiune. Formaţia lui Hagi e acum la 12 puncte de liderul FCSB şi nu mai poate spera decât la ocuparea unei poziţii de Liga Europa.

Pe parcursul a numai 12 luni, Viitorul a făcut un pas în spate în ceea ce priveşte performanţa, iar acest lucru e cauzat în primul rând de plecările masive ale jucătorilor pe cu care Hagi a făcut minunea în Liga I în urmă cu un an. Astfel, „supravieţuitorii” îi numărăm pe degetele unei singure mâini: fundaşii Ţîru, Hodorogea şi Mladen, plus mijlocaşul Casap şi atacantul Vînă.

Per total, doar un sfert din fotbaliştii cu greutate din sezonul 2016-2017 se mai află acum la dispoziţia lui Gică Hagi, prea puţin pentru a avea acea continuitate de care are nevoie o echipă mare. Practic, am numărat nu mai puţin de 11 plecări importante din tabăra Viitorului, în frunte cu actualii FCSB-işti Benzar, Nedelcu şi Coman, vânduţi de Hagi lui Gigi Becali pe bani frumoşi.

De asemenea, fundaşul francez Boli şi vârful Ţucudean s-au transferat la o altă rivală din play-off, CFR Cluj, iar portarul Rîmniceanu a aterizat în play-out, la Sepsi.

Avem şi patru „stranieri” care evoluează deja peste hotare (Chiţu în Coreea de Sud, Purece în Polonia, Roşu în Bulgaria şi Morar în Grecia), în timp ce internaţionalul Cristi Ganea se pregăteşte de aventura în Ţara Bascilor, la Athletic Bilbao.

Cu ei a luat Hagi titlul în 2017:

Jucător       Echipa actuală

Portar

Rîmniceanu Sepsi

Fundaşi

Benzar        FCSB

Mladen       Viitorul

Ţîru           Viitorul

Boli            CFR Cluj

Hodorogea  Viitorul

Ganea         Bilbao

Mijlocaşi

Nedelcu       FCSB

Purece         Nieciecza

Chiţu           Daejeon

Roşu            Levski

Coman        FCSB

Casap         Viitorul

Atacanţi

Vînă            Viitorul

Morar         Panaitolikos

Ţucudean    CFR Cluj

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1