Gică Hagi, iritat de tactica "SMURD"

hagi.jpg

Gică Hagi
Citeste tot despre: 

Jocul defensiv practicat de Astra la Ovidiu l-a scos din pepeni pe patronul și antrenorul Viitorului, care a cedat nervos.

Primul meci al etapei în play-off-ul Ligii I a fost mai tensionat decât era de așteptat. Vineri seară, Viitorul - Astra (1-1) a fost o adevărată "finală" pentru locul 4 și pentru posibilitatea de a ataca până la final poziția a treia ocupată de Craiova. Cum giurgiuvenii nu au deocamdată licență pentru cupele europene, miza era una financiară, venită din sumele care se acordă echipelor din Liga I, în funcție de ierarhia finală. Astfel, pentru că echipa sa ar fi meritat victoria, Gică Hagi a fost extrem de iritat de felul în care omologul său Gigi Mulțescu a preferat să joace la egal și să tragă de timp. După ultimul fluier al arbitrului, "Regele"​ a fugit la vestiare, nu înainte de a-l critica pe tehnicianul Astrei, cel poreclit "​SMURD"​. Mulțescu a încercat să-i transmită lui Hagi că rezultatul e unul nemeritat pentru giurgiuveni, moment în care managerul Viitorului a reacționat sec: ”Hai, mă, lasă-mă, asta e vrăjeală, aţi tras de timp". "M-a repezit şi pe mine, nu meritam treaba asta. Eu l-am felicitat. Nu sunt supărat pe el. Şi eu, în situaţia lui, poate reacţionam la fel", a explicat Mulțescu.

Ulterior, Gică Hagi și-a expus frustrările la conferința de presă, una mai scurtă decât de obicei. "Arbitrii ne-au oprit, probabil că eram prea rapizi şi au au zis stop. Suntem în lumea a doua, a treia, poate ajungem în a cincea. În loc să jucăm fotbal, noi vrem să stăm pe jos, să jucăm trei minute fotbal. În ce direcţie mergem? Eu vin de afară şi acolo e altceva, e viteză. Trebuie să încurajăm viteza de joc. Să fie controlată de arbitri? Au făcut ce au vrut ei, au făcut totul să treacă timpul", a detaliat Hagi.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1