Gică Hagi a devenit un fel de ”Mama răniților”

Ultima actualizare:

    Cosmin Matei a fost prezentat oficial ieri la FC ViitorulFoto: Facebook / FC Viitorul
Cosmin Matei a fost prezentat oficial ieri la FC ViitorulFoto: Facebook / FC Viitorul

”Regele” Gică Hagi l-a adus la Viitorul pe Cosmin Matei, un mijlocaș care a trecut pe la Dinamo și FCSB. Pe lângă faptul că a lansat numeroși tineri talentați în fotbalul mare, Gică Hagi și-a făcut un scop și din relansarea unor jucători care au dat greș pe la alte cluburi.

De la o lună la alta, lista fotbaliștilor ”reșapați” la gruparea constănțeană devine tot mai mare. Îi putem aminti pe Țucudean, iar mai nou pe Eric de Oliveira și pe Steliano Filip. Ultimul venit pe listă este Cosmin Matei, care a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani cu drept de prelungire pentru înca un sezon.În varsta de 27 de ani, mijlocașul a mai evoluat pentru Farul Constanța, FCSB, Astra Ploiești, Dinamo București, Atromitos Atena, NK Istra 1961 (Croația) și Genclerbirligi (Turcia). Dublu câștigător al Cupei României, având în palmares și o Supercupă, Matei a evoluat pentru reprezentativele de juniori U17 și U19, respectiv pentru aceea de tineret U21. De asemenea, are două selecții și la naționala mare.Potrivit site-ului oficial al echipei manageriate de Gică Hagi, Matei a efectuat vizita medicală și a început pregătirea cu echipa constănțeană.

Gică Hagi i-a luat apărarea lui Răzvan Marin

La puțin timp după meciul câștigat (3-0) cu FC Voluntari, în conferință de presă, Gică Hagi s-a declarat nemulțumit de modul în care este tratat Răzvan Marin la Ajax Amsterdam. Mai precis de faptul că anumite critici aduse internaționalului român au fost preluate și de presa din țara noastră. "Avem un jucător la Ajax, titular, care face lucrurile și vorbim de ce zice un Gigel sau Ionel. (...) Răzvan Marin are 22 de ani și este titular la Ajax. Când o să mai ajungă un fotbalist român acolo? Și noi criticăm... Scriem negativ despre el. (...) Dați-le timp să se adapteze!”, a cerut Hagi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net