Gică Hagi caută prima „minune” europeană. Dubla cu Vitesse bate la uşă

gica_hagi.jpg

Gică Hagi
Citeste tot despre: 

În dubla cu olandezii de la Vitesse, Viitorul încearcă să obţină în premieră un rezultat notabil pe plan continental. Primul meci e joi, de la ora 18.00.

Exceptând calificarea fără glorie cu luxemburghezii din turul precedent, Viitorul a întâlnit până acum trei echipe cu pretenţii (Gent, APOEL Nicosia şi Salzburg) în cupele europene şi de fiecare dată a fost eliminată.

Vitesse Arnhem din Olanda e o grupare de calibrul adversarelor menţionate mai sus, iar echipa lui Gică Hagi porneşte şi de această dată cu şansa a doua.

„Cum am pierdut cu Dunărea Călăraşi, poate facem şi noi surpriza cu Vitesse”, a declarat zilele trecute Hagi, sperând la prima performanţă a echipei sale în competiţiile continentale.

În meciurile cu Vitesse, Gică Hagi îl va avea în faţă un antrenor cu nume, Leonid Sluţki, care a stat şapte ani pe banca lui ŢSKA Moscova, preluând apoi pentru scurt timp naţionala Rusiei.

În teren, jucătorii Viitorului nu se vor confrunta cu mari vedete, cei mai periculoşi fotbalişti de la Vitesse fiind atacanţii Matavz şi Linssen.

Loading...