Gică, asta-i nota de plată! Hagi a trăit o nouă umilință europeană

gica_hagi.jpg

Gică Hagi
Citeste tot despre: 

Plecările lui Ianis Hagi, Tudor Băluță și Ionuț Vînă au destabilizat-o pe Viitorul, care s-a făcut de rușine în deplasarea din Belgia. E un tribut pe care Hagi senior îl plătește an de an atunci când se ia la trântă cu fotbalul occidental.

Peste șapte milioane de euro au intrat în conturile Viitorului în schimbul „perlelor” scoase la vânzare. Transferați pe bani frumoși, Ianis Hagi (4 milioane de euro de Genk) și Băluță (3 milioane de euro de la Brighton) au lăsat un gol imens în angrenajul formației constănțene, cu atât mai mult cu cât Gică Hagi n-a încercat să reinvestească și să aducă ceva de valoare în loc. Artean, Achim, Mățan și Houri n-au deocamdată forța să facă diferența pentru Viitorul în Europa, lucru care s-a văzut perfect joi seară. Din păcate, e un scenariu care se repetă în fiecare vară și care pune sub semnul întrebării politica „Regelui” în pregătirea meciurilor din cupele continentale.

Hagi vrea o minune la retur

Condusă cu 6-1 imediat după pauză, Viitorul s-a trezit din pumni și a dat două goluri care îl fac acum pe Hagi să viseze chiar la calificare în dubla cu Gent. „Defensiv am jucat slab, dar ofensiv a fost bine, am dat trei goluri. Nici ei nu s-au apărat bine, fapt care îmi dă speranțe. Totul e posibil în fotbal, important e să credem că putem face minunea”, a spus managerul și antrenorul Viitorului în vederea returului de joia viitoare de la Ovidiu.

Eșecurile „grele” suferite de Hagi în Europa

An     Adversar     Competiție        Scor

2016  Gent           Liga Europa        0-5

2017  APOEL       Liga Campionilor  0-4

2017  Salzburg      Liga Europa       0-4

2018  Vitesse        Liga Europa       1-3

2019  Gent            Liga Europa       3-6

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1