În Ghencea, suporterii se vor simţi ca în Anglia sau ca pe "Velodrome" - VIDEO

Ultima actualizare:

    Stadionul Steaua va arăta ca arenele din Premier League
Stadionul Steaua va arăta ca arenele din Premier League

Pentru o mai bună vizibilitate a meciurilor disputate de Steaua pe teren propriu, astăzi au început la stadionul din Bulevardul Ghencea lucrările de înlăturare a gardurilor suplimentare. Vro rămâne doar cele de 80 de centimetri

Montate în sezonul 2009-2010 la tribunele I şi a II-a, gardurile suplimentare vor fi anulate. Lucrările se vor finaliza săptămâna această, a informat site-ul oficial. Prin urmare, la primul meci disputat de Steaua în Ghencea, cel din etapa a doua cu Universtitatea Cluj, la tribuna I şi a II-a vor rămâne doar gardurile de 80 de centimetri înălţime, exact ca pe stadioanele din Anglia.

Gigi Becali şi Victor Piţurcă vor ca suporterii să se simtă pe stadionul roş-albaştrilor la fel ca pe arenele din Anglia. Acolo însă, la ca în toată Marea Britanie nu există niciun gard, iar lumea se uită la meci la fel ca la teatru.

simeon stalpnicul png

În Italia, fanatismul suporterilor întrece orice măsură, astfel că gardurile sunt înalte de 3 metri. Vezi stadionul "Olimpico"

simeon stalpnicul png

În schimb, spaniolii chiar dacă au şi ei ultraşi renumiţi, au renunţat la garduri

"Ce se face acum la Steaua e un pas important către normalitate. Veţi vedea că suporterii se vor reîntoarce în număr mare la stadion", Emeric Ienei, preşedinte Steaua.

Gigi ar fi vrut să pună sârmă ghimpată

Gadurile înalte au fost montate de Gigi Becali după partida de anul trecut cu Ujpest, din Europa League, în timpul căruia un suporter a intrat pe teren. "Trebuie să facem ceva în faţa nebunilor. Nu pot să pun sîrmă ghimpată pentru că rîde lumea de noi, dar gardurile vor fi de două ori mai înalte ca pînă acum!", spunea la acea vreme Becali.

La Mondialul din 1930, şanţ în loc de garduri

Prima Cupă Mondială a fost câştigată de Uruguay, care au sărbătorit pe atunci o sută de ani de la independenţă. La finala cu Argentina (4-2), gazdele au înconjurat terenul de pe stadionul "Centenario" cu şanţuri pentru a ţine mulţimea departe de jucători.

Vezi cât de înalte sunt gardurile pe stadioanele din Argentina

Vezi ce garduri au turcii!

La ce nebunie este pe Velodrome din Marseille, tot nu sunt garduri

Garduri de 2 metri pe arenele din Germania

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net