Ghanezii au luat prima cu avionul!

bani.jpg

bani
Ghanezii se umplu de bani

Guvernul din Ghana a anunţat că a trimis cu un charter peste trei milioane de dolari numerar în Brazilia, banii fiind prima pentru jucători. Africanii vor juca împotriva Portugaliei meciul decisiv pentru calificarea în optimile Mondialului.

Viceministrul Sporturilor, Joseph Yamin, a explicat la Radio Citi FM din Accra că decizia de a trimite banii cu avionul a fost luată la cererea fotbaliştilor, care au refuzat să-i primească prin transfer bancar.

El a justificat această metodă de premiere prin faptul că o bună performanţă a naţionalei la CM ar avea un impact pozitiv asupra moralului naţiunii. "Fotbalul reprezintă pasiunea unei naţiuni şi toată lumea s-ar întoarce împotriva guvernului" dacă nu ar face totul pentru a contribui la victoria echipei naţionale, a spus el.

Federaţia ghaneză de fotbal a precizat că banii au fost împrumutaţi de la guvern, urmând a fi înapoiaţi autorităţilor în momentul în care FIFA va plăti sumele care se cuvin fiecărei participante la turneul final.

 

Daca esti pasionat de fotbal, acum ai sansa de a câstiga o tableta si alte zeci de premii! Intra pe sectiunea dedicata Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro si participa la concurs. AICI aveti link catre concursul cu întrebari din istoria Mondialelor de fotbal.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ghana şi Australia au terminat la egalitate, 1-1 (1-1), sâmbătă, pe stadionul ''Royal Bafokeng'' din Rustenburg, în Grupa D a Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud. Astfel, ghanezii speră să obţină un egal în ultimul meci, cel cu Germania pentru a se califica în faza următoare a competiţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1