Sfâșietor! Ekeng urma să devină tată din nou. Soția sa e gravidă în două luni cu un băiețel

Ultima actualizare:
Georges Mandjeck
Georges Mandjeck

Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Patrick Ekeng a oferit primele declarații după aflarea veștii decesului fotbalistului. Cunoscându-se încă din copilărie, Georges este devastat de moartea lui Ekeng, iar declarațiile sale îi stârnesc amintiri care acum sunt dureroase.

Georges Mandjeck, care și el este fotbalist, a afirmat că îl știa pe Patrick Ekeng de-o viață, relatează Lequipe.fr. Chiar și soțiile acestora se cunoșteau încă din copilărie; vestea morții fulgerătoare a fotbalistului dinamovist i-a devastat.

"Îmi era prieten, iar soția sa era de asemenea prietenă din copilărie cu soția mea", a declarat Georges Mandjes. El a mai adăugat că prima care a aflat cumplita veste a fost soția sa care la rândul ei fusese anunțată prin telefon de soția lui Patrick. Când a aflat și Georges știrea, aceasta a venit ca un șoc pentru el. "Imaginați-vă circumstanțele, să mori în timpul unui meci de fotbal...mi-a scăzut cu adevărat moralul. Asta ne face să realizăm cât de fragilă este viața și cât de bizar poate fi destinul."


    Georges MandjeckFoto Getty
Georges MandjeckFoto Getty

Conform declarațiilor lui Georges, pentru camerunezi, moartea pe teren a unui fotbalist nu este ceva nou. "Când ești camerunez, te gândești la Marc-Vivien Foė care a murit în aceleași împrejurări. Am revăzut materialul video, sunt aceleași gesturi, aceiași ochi dați peste cap, este înfricoșător."

Are o fetiță de doi ani

Este cu atât mai trist cu cât fotbalistul a lăsat în urmă o soție care este însărcinată în două luni. Lui Ekeng urmează să i se mai nască un copil, un băiețel, care însă nu își va cunoaște tatăl decât în fotografii. Fetița lor a împlinit pe 25 aprilie vârsta de doi ani. Ekeng și soția sa au petrecut aniversarea fiicei lor în București.

Ekeng și soția lui au petrecut aniversarea fiicei lor la București
Ekeng și soția lui au petrecut aniversarea fiicei lor la București
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net