George Pușcaș a fost luat de Inter în China

george_puscas.jpg

George Pușcaș

Golgheterul naționalei de tineret a României la turneul final al Campionatului European, George Pușcaș, și-a găsit echipă după ce Palermo, fosta sa formație, a fost retrogradată din Serie B în Serie D.

Și nu orice fel de echipă, ci chiar pe Inter Milano, clubul la care a crescut și pe care, așa cum a recunoscut de multe ori, îl poartă mereu în suflet. Chiar dacă cei de la Inter, care îl dețineau în coproprietate cu Palermo, intenționau să-l vândă în această vară, ei au decis să-l convoace pe român pentru turneul pe care îl vor efectua în China. Aceasta este, practic, șansa lui Pușcaș, care are la dispoziție trei amicale de lux, cu Manchester United, pe 20 iulie, cu Juventus, pe 24 iulie, și cu Tottenham, pe 4 august, să-l convingă de calitățile sale pe noul antrenor al echipei, Antonio Conte.

Dacă nu va reuși să se impună, nu va fi o problemă pentru tânărul atacant, deoarece pe adresa lui au venit în ultima perioadă foarte multe oferte. Conform presei italiei, Fiorentina studiază posibilitatea de a-l aduce la Florenţa pe Puşcaş. Toscanii vor să propună clubului Inter să-l împrumute pe atacant, cu o clauză de transfer definitiv. Chiar antrenorul Vincenzo Montella este cel care insistă pentru Puşcaş. Din Rusia, românul este dorit ŢSKA Moscova, iar din Germania îl vrea Hamburg.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1