George Pușcaș a fost luat de Inter în China

Ultima actualizare:

    George Pușcaș
George Pușcaș

Golgheterul naționalei de tineret a României la turneul final al Campionatului European, George Pușcaș, și-a găsit echipă după ce Palermo, fosta sa formație, a fost retrogradată din Serie B în Serie D.

Și nu orice fel de echipă, ci chiar pe Inter Milano, clubul la care a crescut și pe care, așa cum a recunoscut de multe ori, îl poartă mereu în suflet. Chiar dacă cei de la Inter, care îl dețineau în coproprietate cu Palermo, intenționau să-l vândă în această vară, ei au decis să-l convoace pe român pentru turneul pe care îl vor efectua în China. Aceasta este, practic, șansa lui Pușcaș, care are la dispoziție trei amicale de lux, cu Manchester United, pe 20 iulie, cu Juventus, pe 24 iulie, și cu Tottenham, pe 4 august, să-l convingă de calitățile sale pe noul antrenor al echipei, Antonio Conte.

Dacă nu va reuși să se impună, nu va fi o problemă pentru tânărul atacant, deoarece pe adresa lui au venit în ultima perioadă foarte multe oferte. Conform presei italiei, Fiorentina studiază posibilitatea de a-l aduce la Florenţa pe Puşcaş. Toscanii vor să propună clubului Inter să-l împrumute pe atacant, cu o clauză de transfer definitiv. Chiar antrenorul Vincenzo Montella este cel care insistă pentru Puşcaş. Din Rusia, românul este dorit ŢSKA Moscova, iar din Germania îl vrea Hamburg.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net