Gennaro Gattuso: „Messi poate fi marcat doar pe PlayStation”

messi-lionel-gettyimages-1208691944.jpg

Lionel Messi slalomează  prin apărarea lui Napoli
Lionel Messi slalomează prin apărarea lui Napoli
Foto: Guliver / GettyImages

Egale după prima manșă, FC Barcelona și Napoli își dispută mâine (sâmbătă, 8 august) seară, de la ora 22.00, calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Antrenor la gruparea italiană, Gennaro Gattuso (42 de ani) e conștient că oamenii săi pornesc cu a doua șansă pe Camp Nou. Iar  fostul campion mondial și european consideră că Napoli trebuie să înscrie pentru a avea ceva speranțe. Întrebat cum vede confruntarea la finalul meciului cu Lazio,  câștigat cu 3-1 în ultima rundă din Serie A, Gattuso a răspuns: „Cred că va fi un meci diferit. Lazio și Barcelona sunt două echipe foarte diferite. Cu stiluri diferite. Lazio e un amestec de calități tehnice și fizice. Barcelona e sinonimul calității. Cred, de aceea, că va fi un meci diferit.  Trebuie să jucăm în echipă.  Să fim încrezători de faptul că noi putem avea șansa noastră. Știm că va fi o mare încercare”, a declarat „Ringhio”.
Chestionat pe tema  anihilării lui Lionel Messi, principalul pericol de la FC Barcelona, Gattuso a răspuns: „Pot doar să-l marchez în visele mele... Sau dacă aș juca un meci Napoli – Barcelona pe PlayStation. Am încercat să o fac atunci când jucam la Milan și aveam cu 10-15 kilograme mai puțin la final de  meci”, a comentat antrenorul.
În celălalt  meci al zilei, Bayern Munchen primește vizita lui Chelsea Londra. Bavarezii nu-și fac griji în privința calificării după ce s-au impus cu 3-0 în Anglia.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1