Gazul încă mai arde cu folos

cristi pustai

cristi pustai
Cristi Pustai nu găseşte formula corectă în Liga 1, dar în Cupă pare să meargă brici. Medieşenii au eliminat-o pe Astra cu scorul de 1-0 şi s-au calificat în semifinale
Foto: Click!

Giurgiuvenii au fost aplaudaţi de tot fotbalul românesc după ce au jucat cinstit partida cu Dinamo şi au câştigat deşi nu mai aveau nevoie pentru calificarea în play-off.

Frumoasa echipă a lui Edi Iordănescu a dat însă cu bâta în baltă la Mediaş, unde s-a prezentat execrabil. Astra a fost de nerecunoscut în Ardeal şi a pierdut cu 1-0 în faţa unei echipe care e mai preocupată de salvarea de la retrogradare, decât de calificarea în cupele europene. Golul lui Mario Rondon din minutul 27 a fost suficient pentru victoria trupei lui Cristi Pustai, care mai are doi paşi până la un trofeu nesperat. Venezueleanul putea face dubla cu 11 minute înainte de final, dar a ratat penalty-ul obţinut de Creţu. Oaspeţii au dat vina pe starea terenului şi mai mulţi jucători au ieşit cu coapsele pline de sânge după ce gazonul îngheţat i-a nenorocit la nişte simple alunecări.

28511666_1791328937565567_881419028_n.jpg

Aşa arăta piciorul lui Erico da Silva după câteva alunecări făcute pe terenul îngheţat de la Mediaş.
Foto: Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1