Gâlcă trage sâmbătă ultimul glonţ

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă îşi joacă  postul la Espanyol  contra “liliecilor“Foto: Gettyimages
Costel Gâlcă îşi joacă postul la Espanyol contra “liliecilor“Foto: Gettyimages

Costel Gâlcă a pornit entuziasmant la cârma catalanilor, dar treptat a pierdut direcţia şi nu mai pare în stare să redreseze corabia. După ultimele două umilinţe a fost la un pas de demitere, dar totul se va decide după jocul de pe “Mestalla”.

Espanyol a câştigat în Primera Divizion cu românul pe bancă doar meciul de debut, 1-0 cu Las Palmas. Asta se întâmpla însă anul trecut, la 19 decembrie, şi de atunci au trecut aproape două luni de frustrări şi dezamăgiri. E drept că nu l-a ajutat deloc programul, întâlnind de trei ori pe Barcelona, o dată pe Real Madrid, dar şi alte echipe în formă maximă, ca Sociedad, Eibar şi Villarreal. Pe Gâlcă l-a ţinut în viaţă atitudinea luptătoare a echipei, dar după ce a încasat 11 goluri în ultimele două jocuri, s-a dus şi această iluzie. Acum nu mai rămâne decât foamea de puncte, Espanyol căzând liber până pe locul 17, la un punct de zona retrogradării. Patronii chinezi au vrut să-l demită încă din weekend-ul trecut, după acel 0-5 cu Sociedad, de pe “Cornella El Prat”, dar românul a mai primit surprinzător un meci. Pe “Mestalla” nu va fi însă nici pe departe o plimbare prin parc, trupa din Valencia fiind ea însăşi într-o perioadă catastrofală. “Liliecii” n-au mai câştigat de la 7 noiembrie 2015 şi Gary Neville e şi el ameninţat cu demiterea. Rămâne de văzut cine va câştiga acest duel al răniţilor şi dacă de duminică (14 februarie) Gâlcă sau Neville trebuie să-şi caute de muncă. 

Chiricheş, actor în thriller-ul Juventus – Napoli

Vlad Chiricheş n-a jucat prea mult în Serie A, dar diseară, la Torino, va trăi pe viu unul dintre cele mai sângeroase derby-uri din Europa: Juventus – Napoli. Meciul dintre cele două echipe nu reprezintă doar o rivalitate sportivă veche, ci şi un război social între bogaţii din nord şi săracii din sud. Conjunctura face ca Juve şi Napoli să se întâlnească în luptă directă pentru titlu. Gazdele au câştigat 14 meciuri consecutive, şi sunt pe locul 2, la doar două puncte în spatele liderului Napoli, care are opt victorii la rând.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net