„Gâlcă n-o va mai antrena vreodată pe Steaua”. Vezi ce l-a deranjat pe patron!

galca.jpg

După plecarea de la FCSB, în 2015, Costel Gâlcă a antrenat în mandate scurte la Espanyol Barcelona, Al-Taawoun şi Al-Fayha, ultimele două din Arabia Saudită
Foto: Click!

Roş-albaştrii au câştigat ultima dată titlul de campioană la capătul sezonului 2014-2015, când Costel Gâlcă i-a condus magistral de pe bancă. În ciuda rateurilor ulterioare, patronul echipei nu are nostalgii cu fostul internaţional, ba dimpotrivă. Iar motivul e clar şi penibil.

Latifundiarul îi reproşează lui Gâlcă faptul că l-a păcălit la un meci înaintea căruia i-a spus că va folosi un anumit prim 11, iar pe drum tehnicianul s-a sucit fără să-l mai consulte. Acest lucru l-a înfuriat pe Becali care spune că antrenorul care i-a adus Cupa, Supercupa şi campionatul în acelaşi sezon nu va mai lucra vreodată cu el, indiferent de cât de disperat ar fi după acele trofee. Îl preferă pe actualul antrenor, chiar dacă acesta e şi el pe cale să nu câştige nimic cu Budescu şi compania. „Dică şi Gâlcă sunt total diferiţi. Dică este un băiat cuminte. Nu m-a minţit niciodată. Însă Gâlcă a făcut-o şi era să mă coste titlul. Pe final de campionat mi-a spus că trimite pe teren o echipă, iar până la urmă a trimis alta. A făcut totul de capul lui.

galca-trofee.jpg

Pentru Becali sunt mai importante orgoliile, decât trofeele
Foto: sportpictures.eu

Mi-a spus că îl bagă pe Rusescu titular şi nu a făcut-o. Pentru faptul că m-a minţit nu o să mai pupe el Steaua niciodată”, a declarat latifundiarul pentru Fanatik. Acesta spune că e cu atât mai deranjat de ce a făcut Gâlcă cu cât l-a avertizat pe fostul fotbalist că el aşa lucrează şi să se aştepte să primească primul 11 prin telefon. „Gâlcă ştia foarte bine cum sunt. I-am spus de trei ori când a venit la mine la puşcărie că eu obişnuiesc să mă mai bag la echipă şi a acceptat. Dar a făcut ce l-a tăiat pe el capul. A fost decizia mea să nu mai lucrez cu Gâlcă, deşi mulţi mi-au spus că nu e bine ce fac deoarece omul a câştigat trei trofee”, a încheiat patronul vicecampioanei.

Loading...

Citește și

  • România are şansa să participe vara viitoare la un turneu final, dar nu la cel de gală, Mondialul de seniori din Rusia, ci la cel European sub 19 ani, din Finlanda. Şi asta datorită copiilor de sub comanda lui Adrian Boiangiu, care au dat peste cap toate calculele hârtiei.

  • Este o paralelă care pare trasă de păr, dar pur şi simplu aşa am simţit după ultimul meci al naţionalei noastre. Chinuiala arătată în preliminariile pentru Mondialul din Rusia a dispărut, tricolorii au scăpat de lanţuri şi de frâne şi au primit parcă dezlegare de la selecţionerul Cosmin Contra să joace fotbalul care ne-a dus cândva sus.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1