Gâlcă a luat punctul de aur

Ultima actualizare:

    Espanyol are şanse  din ce în ce mai  mari să rămână în  prima ligă spaniolăFOTO: Guliver/ GettyImages
Espanyol are şanse din ce în ce mai mari să rămână în prima ligă spaniolăFOTO: Guliver/ GettyImages

Costel Gâlcă a fost un car de nervi la meciul cu Granada (scor 1-1). Elevii săi au jucat în superioritate numerică mai bine de o oră, dar au fost conduşi şi au reuşit să egaleze abia pe final, printr-un autogol.

Espanyol a încheiat seria neagră de zece partide fără succes, socotind jocurile din campionat şi Cupă, iar ultimele cinci dueluri au arătat că elevii antrenorului român sunt pe o pantă ascendentă. Confruntarea recentă a trecut un punct în “cont”, unul extrem de important în lupta din subsolul primei ligi spaniole. Granada a condus din minutul 40, în condiţiile în care din minutul 28 a evoluat cu un om mai puţin, însă Espanyol a “smuls” remiza. Miguel Lopes a înscris în propria poartă şi formaţia lui Gâlcă a plecat neînvinsă de pe terenul rivalilor. Espanyol e pe poziţia a 14-a, la cinci puncte distanţă de locul 18, primul retrogradabil, acolo unde se află Granada.

“Sunt mulţumit de punctul câştigat, dar nu şi de joc. Sunt sigur că am fi putut obţine un rezultat mai bun, dar la fel de bine puteam să pierdem. Granada a arătat că e o echipă foarte solidă, puternică şi are jucători de calitate”, a spus Gâlcă după meci. Apoi, a explicat: “Am plecat cu ideea de a câştiga cele trei puncte, fiindcă era foarte important să ne distanţăm de Granada, dar nu s-a putut. Când suntem mai buni şi avem superioritate pe teren, dar nu marcăm, ne costă”. Până la finalul campionatului mai sunt 9 etape.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net