Gâlcă a luat foc la Steaua: "N-am jucătorii pe care îi vreau şi nici un Meme Stoica lângă mine!"

Ultima actualizare:

    Costel Gâlcă a câştigat cu emoţii primul meci european pe banca Stelei
Costel Gâlcă a câştigat cu emoţii primul meci european pe banca Stelei

Steaua nu traversează o perioadă tocmai liniştită după eliminarea din Liga Campionilor şi multe focuri care ardeau mocnit la clubul din Ghencea stârnesc din nou incendii. Cel care a dat totul la iveală este antrenorul Costel Gâlcă, care şi-a spus azi într-o conferinţă de presă toate ofurile.

"Au apărut multe neadevăruri în presă. Mi-ar fi plăcut să fie o persoană care să iasă în faţă şi să vorbească cu presa. Mihai Stoica era perfect. Eu sper să iasă cineva mai des şi să vorbească. Nu cred că în alte campionate există vreun antrenor care să iasă şi să vorbească cu presa. Au apărut prea multe ştiri care nu sunt adevărate", a spus Gâlcă la început, înţepându-l practic pe preşedintele Valeriu Argăseală, care în viziunea antrenorului conduce prea discret.

"Am vorbit cu Lemnaru. Ce a apărut în ziar e real, dar eu căutam un alt tip de atacant. Poate cu mai multă viteză, cu un alt fel de joc. Dintre cei trei jucători puşi de mine pe listă în vară, doar Breeveld mi s-a adus. Încercăm să facem faţă cu ce avem. Sper să ieşim din grupele Europa League şi să cîştigăm campionatul", a spus Gâlcă la conferinţa de presă, vorbind de această dată despre nemulţumirea legată de transferurile din această vară.

"Eu când am venit la Steaua i-am cerut doctorului Paligora să mi se facă un raport cu fiecare jucător în parte, să ştiu ce accidentări a suferit fiecare. Nu am primit nimic. Eu l-am cerut! Plecarea lui Paligora m-a surprins", a încheiat tirul acuzaţiilor Costel Gâlcă, vorbind despre fostulsău colabarator de care a rămas, se pare, nemulţumit.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net