Gâlcă jignit de Bourceanu

Ultima actualizare:

    Gâlcă jignit de Bourceanufoto: Click!
Gâlcă jignit de Bourceanufoto: Click!

Mijlocaşul s-a contrat dur cu antrenorul şi a fost exclus din lotul pentru meciul cu Ceahlăul, câştigat de bucureşteni cu 1-0. Gâlcă jignit de Bourceanu a fost concluzia conflictului.

Fostul căpitan al roş-albaştriilor s-a întors sub formă de împrumut de la Trabzonspor în toamna trecută, dar jocul său a fost slab. A devenit o rezervă de lux şi doar un pas a lipsit până la cearta din vestiar, rezumatul scandalului fiind Gâlcă jignit de Bourceanu.

Eşecul recent cu Pandurii, 1-3, a stricat orice fel de relaţie între cei doi. I s-a reproşat jocul slab, deşi a intrat în teren din minutul 53, şi a răbufnit. Astfel a fost exclus din lotul pentru meciul cu Ceahlăul şi trimis acasă.

Dialogul dintre cei doi, conform gsp.ro. „După ce că mă faci de c...t la fiecare meci, mă pui să mă încălzesc câte 20-30 de minute, de parcă aş fi un copil, acum vii şi îmi reproşezi numai mie înfrângerea!”, a fost prima afirmaţie a jucătorului în conflictul Gâlcă jignit de Bourceanu.

„Îţi reproşez pentru că tu eşti vinovat! Le-ai făcut cadou golul de 3-1, mai aveam o şansă pe final să egalăm, reintraseram în meci!”, a răspuns antrenorul.

„Atunci, din acest moment eu nu voi mai juca un minut la Steaua cât timp tu o să fii aici antrenor. Să-ţi iei gândul că te mai poţi baza pe mine!”. Gâlcă jignit de Bourceanu au fost gândurile celor din vestiar.

Gâlcă jignit de Bourceanu

Din câte se pare, fotbalistul l-a repezit şi pe secundul Laurenţiu Roşu. “Lasă-mă în pace! Ce, ai fost şi tu fotbalist ca să comentezi la mine?!”, a tunat jucătorul la un antrenament. „Dacă am fost fotbalist?! Nu ştiu… Am jucat şi eu prin Spania, pe la echipa naţională… Nu ştiu ce să zic!", a spus antrenorul, conform Fanatik.

Bourceanu pur și simplu nu a mai vrut să mai vină, a zis că nu se simte în stare să vină aici sau nu e pregătit, pentru că eu personal nu am vorbit cu el. El nu s-a simțit în stare să facă deplasarea sau nu era pregătit să joace, și atunci ce să facem, îi luăm pe cei care cred că pot să joace și să demonstreze", a spus principalul Stelei după partida cu Ceahlăul, ca o concluzie a conflictului Gâlcă jignit de Bourceanu.

„Pe Bourceanu, Steaua l-a luat când a fost accidentat. Nimeni nu se aștepta că-și va reveni atât de repede. Steaua și-a asumat un risc. Bourceanu va pleca de la Steaua cu un CV mult mai bogat. Poate să câștige campionatul, Cupa României și Cupa Ligii. În altă parte, cu siguranță, nu putea să o facă", a spus preşedintele de onoare al clubului, Helmuth Duckadam.

Apoi a continuat să vorbească despre scandalul Gâlcă jignit de Bourceanu: "Trebuie să aibă o atitudine mai rezervată. Nu știu ce echipe îi întindeau mâna cum i-a întins-o Steaua. În momentul în care ești accidentat și nu știi câte luni stai pe margine, nu știu ce echipă te ia în lot. Steaua a făcut acest lucru tocmai pentru că-l aprecia pe Bourceanu pentru ceea ce a făcut înainte și ceea ce reprezenta Bourceanu pentru Steaua”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net