Gălăţenii pot lua câte 100.000 € primă de Ligă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jucătorii Oţelului îşi vor primi banii însă abia în momentul în care UEFA va vira prima tranşă de bani din suma ce revine fiecărei echipe participante în grupele Ligii Campionilor.

Pe lângă faptul că a reuşit să-şi treacă în această vară în palmares primul titlu de campion din carieră, directorul general al Oţelului, Marius Stan, va avea şi satisfacţii financiare deosebite de pe urma performanţei realizate de echipa gălăţeană.

Astfel, Stan va încasa o primă de 100.000 € pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor, la fel ca şi fotbaliştii care au prins măcar 75% din partidele campionatului precedent.

simeon stalpnicul png

„Chiar nu este cazul să mă feresc. Vă mărturisesc sincer că tot 100.000 € e şi prima conducătorului de club", a declarat Stan. În afara oficialului grupării de la malul Dunării, alţi 13 jucători vor încasa tot bonusul de 100.000 €: Cornel Râpă, Branko Grahovac, Sergiu Costin, Adrian Sălăgeanu, Gabi Giurgiu, Marius Pena, Liviu Antal, Laurenţiu Iorga, Silviu Ilie, Ionuţ Neagu, Gabriel Paraschiv, Alejandro Viglianti şi Milan Perendija.

Restul fotbaliştilor care au mai contribuit la titlul câştigat de Oţelul vor primi o sumă de bani ce va fi stabilită ulterior de către Dorinel Munteanu.

După ce clujenii de la CFR au încasat în sezonul trecut 18,4 milioane € din participarea în grupele Ligii Campionilor (7,2 milioane - bonus de calificare în grupe, 1,2 milioane - bonus de performanţă, reprezentând banii pentru o victorie şi un egal, respectiv 10 milioane € din „market pool", adică valoarea comercială a pieţei tv), gălăţenii speră să obţină şi ei o sumă asemănătoare în acest an. La suma oferită de UEFA se vor adăuga şi banii pe care Oţelul speră să-i obţină din vânzarea biletelor pentru cele trei meciuri de acasă, adică încă un milion de euro.

Programul grupei

14 septembrie: FC Basel - Oţelul

27 septembrie: Oţelul - Benfica

10 octombrie: Oţelul - Manchester

2 noiembrie: Manchester - Oţelul

22 noiembrie: Oţelul - FC Basel

7 decembrie: Benfica - Oţelul

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net