Gafele lui Crăciunescu din 1988, "lecţii" de arbitraj

Ultima actualizare:

    Crăciunescu  a arbitrat o finală  de Liga Campionilor
Crăciunescu a arbitrat o finală de Liga Campionilor

Şeful grec al Comisiei Centrale de Arbitri a fost pus la zid de multe voci importante ale fotbalului românesc, dar cei mai acizi au fost greii din domeniu. Ranchiunosul grec nu i-a uitat şi s-a apucat de plătit poliţe.

Ion Crăciunescu, fost mare ecuson FIFA şi fost preşedinte al CCA, l-a desfiinţat pe Vassaras de câte ori a avut ocazia, iar acum plăteşte preţul. Săptămâna trecută, la o consfătuire a arbitrilor români ţinută la Mogoşoaia, grecul a venit cu caseta finalei Europeanului de tineret din 1988, arbitrată catastrofal de Crăciunescu, şi a oferit-o cursanţilor ca exemplu negativ. Când a auzit de gestul lui Vassaras, total neinspirat, ca să fim cinstiţi până la capăt, vâlceanul a luat foc. „E un gest degradant şi de o impoliteţe totală. Am dat două galbene aceluiaşi jucător şi nu l-am eliminat. Am făcut o confuzie. Oricărui central poţi să-i scoţi nişte greşeli într-un meci, dar să faci din asta o temă la un curs de arbitri, despre un meci disputat în urmă cu aproape 30 de ani, întrece orice închipuire. El se bazează în continuare pe proptelele pe care le are pe la UEFA. Vassaras să se uite un pic prin statistici ca să vadă cine a fost Crăciunescu şi cine a fost el!”, a declarat Crăciunescu stupefiat.

Ion Crăciunescu n-a vrut să rămână dator şi a căutat repede în arhive greşeli ale lui Vassaras. N-a fost greu să găsească, iar două ne pivesc direct. „O să arăt şi eu nişte faze de la România cu Olanda, acel 1-0 la Constanţa, dar şi de la un Rapid - Hamburg, 2-0, în 2006, când Emil Dică a realizat un moment de K1, dar a primit numai galben. Vassaras alerga precum un sac de cartofi cu două picioare, n-avea cum să-şi dea seama cam ce se întâmplă pe teren”, a replicat Crăciunescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net