Gabi Balint: «Mi-am distrus genunchiul la schi»

Ultima actualizare:

    Gabi Balint  e foarte mândru  de primul  său copil
Gabi Balint e foarte mândru de primul său copil

Gabi Balint s-a aventurat pe pârtia de schi, împreună cu fiica lui cea mare, Denisa (13 ani), însă genunchiul operat i s-a umflat rău.

Pârtie, restaurante, shopping şi spa, aşa se poate descrie concediul lui Gabi Balint, pe care l-a petrecut la Poiana Braşov, alături de fiica lui, Denisa.

O împătimită a sporturilor de iarnă, Denisa a schiat ore în şir, iar tatăl ei, chiar dacă nu are voie să mai facă sport, în urma operaţiilor pe care le-a suferit la genunchiul drept, în 1993, i-a ţinut companie: „N-am voie să schiez, dar am fost cu fiica mea pe pârtie şi nu m-am putut abţine să-mi pun clăparii. Acum am genunchiul umflat ca o pernă şi abia peste o săptămână mi se va dezumfla. În rest, am avut o săptămână frumoasă, am fost la spa cu Denisa, am făcut un pic de cură de slăbire ca să eliminăm toxinele. Pe ea am lăsat-o la o tabără de schi, în Azuga", a declarat fostul stelist pentru Click! Gabi Balint mai are o fetiţă, Roa Lorelei Andreea (1 an), cu fosta lui iubită, Raluca Petrică, dar micuţa a petrecut sărbătorile împreună cu mama ei.

Are oferte din Rusia

Balint şi-a încheiat contractul cu naţionala Moldovei la finalul anului trecut. Deşi oficialii federaţiei de peste Prut au vrut să-i prelungească înţelegerea, fostul fotbalist al Stelei şi-a dorit o nouă provocare.

Balint a fost ofertat de FCM Tg. Mureş, care căuta un înlocuitor pentru italianul Trombetta, dar are şi oferte de la echipe din Rusia.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net