Gabi Balint a făcut infarct şi a fost operat. Cum se simte acum

Ultima actualizare:

    Gabi Balint are două pasiuni: fotbalul, care i-a fost și meserie, și muzicaFoto: arhiva personală
Gabi Balint are două pasiuni: fotbalul, care i-a fost și meserie, și muzicaFoto: arhiva personală

Clipe delicate pentru Gabi Balint, care vineri seara a suferit un infarct. Fostul internaţional a început să se simtă rău şi a mers la o clinică privată de unde a fost transferat la Spitalul Fundeni. Aici, medcii cardiologi l-au supus unei intervenţii chirurgicale prin care i-au montat trei stenturi la inimă.

Gabi Balint a trecut prin momente de coşmar vineri seara când a fentat moartea. El a suferit un infarct, dar acum după operaţia suferită,  starea fostului internațional este stabilă. El a comunicat cu familia și cu apropiații, după operație.

Cu o zi înainte ca starea lui de sănătase să se degradeze, Gabi Balint a fost prezent în studioul Digi Sport la emisiunea EuroFotbal, unde a analizat partida CFR Cluj - Lazio, din Europa League.

Gabi Balint are 56 de ani

În vârstă de 56 de ani, Balint n-a mai antrenat din 2014, atunci când a pregătit-o pe U Craiova.

Gabi Balint a jucat pentru Steaua în perioada 1980-1990 și a cucerit alături de trupa din Ghencea Cupa Campionilor Europeni în 1986 și Supercupa Europei în 1987.

Născut la Sângeorz-Băi, în județul Bistrița, fostul "internațional" român are 34 de meciuri și 14 goluri pentru "tricolori", între 1984 și 1992. 

A jucat la doar două cluburi, Steaua și Burgos, iar ca antrenor le-a pregătit ca "principal" pe FC Bihor, Sportul Studențesc, Sheriff Tiraspol, Politehnica Timișoara, naționala Moldovei, FC Vaslui și U Craiova.

image
image
image
image
image
image
Trabzonspor Fenerbahce (EPA) jpg
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net