Furat în Italia, ceasul de 200.000 de euro al lui Cosmin Olăriu a fost găsit în... Dubai

olaroiu-epa-efe-h_55724295_1.jpg

Cosmin Olăroiu a mulțumit poliției din Dubai
Cosmin Olăroiu a mulțumit poliției din Dubai
Foto: EPA-EFE

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La sfârșitul lunii august, anul acesta, antrenorului Cosmin Olăroiu i-a fost furat ceasul în Italia, pe stradă, la Milano. Estimat la circa 200.000 de euro, obiectul de lux a fost recuperat în Emiratele Arabe Unite, de poliţia din Dubai, după ce a fost vândut de mai multe ori.

Fără angajament după ce a câștigat titlul de campion al Chinei cu Jiangsu Suning, Olăroiu se afla în vacanță în Italia. În 30 august, acesta se plimba pe Via della Spiga alături de soţia sa, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat. Surprins de acest gest, Olăroiu nu a conștientizat iniţial ce se întâmplă. Și-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a fugit pe un scuter, alături de un complice. Practic, tehnicianul român a rămas atunci fără ceasul de lux Richard Mille RM 011 Lotus NTPT Rose pe care îl avea de vreo patru ani. Fondată în 2001, la Breuleux (Elveția), de Dominique Guenat și Richard Mille, firma exclusivistă a devenit cunoscută pentru faptul că folosește materiale utilizate, de obicei, în aeronautică, chirurgie sau Formula 1. Și tocmai pentru că sunt extrem de rezistente, ceasurile Richard Mille se vând cu prețuri atât de mari. 
La o lună și jumătate de la incidentul din Milano, Olăroiu a fost informat că poliţia din Dubai a arestat trei persoane care au legătură cu jaful. "Ceasul a fost recuperat de Departamentul de Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi", a precizat poliţia din Dubai, pe contul de Twitter.
Pe de altă parte, Cosmin Olrăroiu şi-a exprimat recunoştinţa: "Poliţia din Dubai şi-a arătat profesionalismul în recuperarea ceasului furat. Acest lucru arată de ce Dubai este cel mai sigur oraş din lume. Oamenii trăiesc aici fără să-şi facă griji că li se poate întâmpla ceva", a spus el, potrivit Khaleej Times.
Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5