FRF va da în judecată suporterii care au intrat pe teren la meciul cu Spania

Ultima actualizare:

    Doi fani au intrat pe teren la meciul Romania - SpaniaFOTO: Sportpictures.eu
Doi fani au intrat pe teren la meciul Romania - SpaniaFOTO: Sportpictures.eu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că federaţia a decis să îi dea în judecată pe suporterii care au intrat pe teren la meciul cu Spania.

“Decizia la nivel de federaţie este să-i dăm în judecată pe cei doi suporteri care au intrat pe teren. Avem nevoie să aflăm cine finanţează aceste grupuri de suporteri. Nu avem suficentă susţinere la nivelul poliţiei şi jandarmeriei. În momentul de faţă am lua decizia de a deschide un proces împotriva cleor doi. În momentul în care avem identificarea celor care au aruncat fumigene, petarde în teren, vom face acelaşi lucru”, a spus Burleanu.

El a menţionat că meciurile care urmează pentru echipa naţională, cu Insulele Feroe şi Norvegia, sunt fundamentale. “Am fi foarte mulţumiţi cu şase puncte. Dacă vom reuşi înseamnă că nu mai stăm la mâna rezultatelor. Ne aşteptăm la 8.000 de copii pe stadion la partida cu Norvegia”, a adăugat el.

Burleanu a vorbit şi despre implementarea VAR: “Federaţia, prin acest protocol, este organismul însărcinat cu implementarea VAR. Am fost în discuţii cu doi dintre furnizori, un preţ pe care îl avem acum este de 800.000 de euro, pentru anul 1. În anii următori costurile vor fi mult mai mici”.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net