Fratele lui Mirel Rădoi a decedat

Ultima actualizare:

    Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Doliu în familia lui Mirel Rădoi, selecționerul naționalei României Under 21. Fratele lui a încetat din viață.

Mihai Rădoi, fratele selecţionerului U21 Mirel Rădoi, a decedat, la Spitalul Judeţean Timişoara, după ce în luna februarie s-a aruncat în gol de la etajul patru al blocului în care locuia în municipiul Drobeta Turnu Severin, din judeţul Mehedinţi. Ulterior, în data de 12 februarie, a fost transferat la Spitalul Judeţean Timişoara, la cererea familiei, la secția de Politraumatologie. Potrivit medicilor, Mihai Rădoi, în vârstă de 36 de ani a decedat vineri dimineaţa, la Spitalul Judeţean Timişoara, unde era internat. Decesul a survenit în urma unor multiple traumatisme. Starea sa a fost extrem de gravă, dar stabilă, însă din păcate ieri a încetat din viață.

Fratele lui Mirel Rădoi era dependent de jocurile de noroc

Mihai Rădoi a avut probleme în ultimii ani cu jocurile de noroc și la un moment dat a fost ajutat de fratele său, cu suma de 200.000 de euro, pentru a-și deschide o afacere la Turnu Severin. Selecționerul naționalei de tineret a sperat astfel că fratele său va renunța la viciul care i-a creat mari probleme.

De-a lungul vremii, el ar fi pierdut sume uriaşe la acest joc de noroc, de ordinul zecilor de mii de euro, două maşini şi o casă! În urmă cu câteva zile, fratele lui Mirel Rădoi ar fi jucat din nou poker şi că miza partidei pierdute ar fi fost apartamentul în care locuia alături de soţie şi copil!

Când a aflat de acest lucru, nevasta l-ar fi ameninţat pe Mihai Nicuşor Rădoi că îl părăseşte, şi-a luat copilul şi a plecat! Mihai Rădoi, sfâşiat de regrete, a decis atunci să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care se afla!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net