Fratele lui Lionel Messi a dat din nou de belea! A fost condamnat la închisoare pentru port ilegal de armă

Ultima actualizare:

    Mattias Messi a dat iar de beleaFoto:GettyImages
Mattias Messi a dat iar de beleaFoto:GettyImages

Lionel Messsi este apreciat în întreaga lume pentru cariera sa şi pentru talentul de care dă dovadă. În timpul liber, el este o persoană discretă care stă departe de divergenţe şi scandaluri. Nu se poate spune acelaşi lucru şi despre fratele său mai mare care pare să comită numai isprăvi. Matias Messi, a fost condamnat joi, 7 august, la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare pentru port ilegal de armă de foc.

Matias Messi se ţine numai de pozne. Dacă la data de 30 noiembrie 2017 a fost reţiut după ce s-a salvat dintr-o ambarcaţiune care plutea în derivă pe un fluviu, fiind în posesia unei arme de calibrul 380, iată că de această dată a fost condamant la închisoare cu suspendare pentru port ilegal de armă de foc. 

”Nu am putut stabili dacă posesia armei era în scopuri ilicite. A fost condamnat la o pedeapsă de doi ani şi jumătate cu suspendare. Şi-a luat angajamentul să nu mai comită noi delicte timp de patru ani”, a declarat procurorul Lucas Altare.

De acum înainte, fratele jucătorului Loinel Messi este obligat să anunţe oamenii legii dacă îşi schimbă domiciliul. În plus, el va fi supus în mod regulat unor controale judicare. Rămâne de văzut dacă acesta se va ţine de cuvânt şi va respecta legea, ţinând cont că are un cazier destul de bogat şi este certat cu autorităţile. În septembrie 2015, lui Matias Messi i-a fost confiscată o altă armă, de calibrul 22, după ce a fost oprit în trafic. A fost condamnat la muncă în folosul comunităţii şi nu a ajuns la închisoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
akebono getty1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net