Franţuzoaicele au făcut show pe ''Maracana''

Ultima actualizare:

    Ludivine Sagna a atras  toate privirile în tribune  în timpul meciului dintre  Franţa şi Ecuador
Ludivine Sagna a atras toate privirile în tribune în timpul meciului dintre Franţa şi Ecuador

Neves tele jucătorilor lui Didier Deschamps s-au dezlănţuit la meciul cu Ecuador şi au demonstrat că nu doar «cocoşii» joacă în echipă, ci şi partenerele din tribună.

Franţa era calificată înaintea ultimului meci din grupă, în care mai avea de apărat doar o chestiune de onoare: să-i ajute pe „fraţii” elveţieni în lupta indirectă cu Ecuador. A ieşit bine, deşi relaxarea s-a văzut în tribunele Maracanăi din Rio de Janeiro.

Selecţionerul „Cocoşilor galici” le-a permis miercuri lui Benzema şi compania o întâlnire cu consoartele. Riscul de a-şi pierde concentrarea nu mai exista, mai ales că locul 1 în grupă nu se putea rata.Astfel, stadionul Maracana a fost luat cu asalt de câteva zeci de bombe sexi, fiecare purtând tricourile soţilor din teren, parcă pentru a fi mai uşor identificate de ziarişti.

Dacă în iarbă a fost plictiseală, meciul încheindu-se 0-0, la oficială a fost spectacol. Ludivine Sagna, Sandra Evra, Fiona Cabaye, Mazda Magui Sakho şi iubita lui Loc Remy au vizionat meciul împreună, şi-au făcut poze şi au stat în cadre cum le-au cerut fotografii.

Gura târgului a fost însă ruptă de Ludivine, consoarta lui Sagna, care arată impecabil şi este de o frumuseţe rară. Mulţi au făcut chiar ironii pe marginea aparentei diferenţe de aspect între aceasta şi Bacary, care nu e tocmai un Brad Pitt. De azi, petrecerea ia însă sfârşit pentru că francezii încep pregătirile pentru meciul din optimile de finală contra Nigeriei, care se vor juca luni, pe stadionul din Brasilia.

«Totul e perfect»

Benzema e cel mai bun jucător al francezilor  la acest Mondial
Benzema e cel mai bun jucător al francezilor la acest Mondial

Calificaţi în optimile de finală de pe primul loc în grupa E, francezii erau mulţumiţi în ciuda scorului egal, 0-0, înregistrat contra Ecuadorului. „Uneori este greu să câştigi. Dar am avut câteva ocazii. Portarul a avut câteva intervenţii reuşite, dar am şi tras peste poartă. Uneori, când avem mai puţine ocazii, marcăm. Ne-a lipsit eficacitatea, dar am jucat bine. Terminăm primii în grupă, suntem calificaţi în optimi, totul este perfect.

Este important ca toţi jucătorii să aibă ritm. Acum avem cinci zile la dispoziţie pentru optimile cu Nigeria. Înainte de acest meci, savurăm calificarea în optimi”, a declarat antrenorul francezilor, Didier Deschamps.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net