Franţa a anunţat lotul pentru Euro. Vezi care sunt surprizele lui Deschamps!

Ultima actualizare:
Benzema e la pământ
Benzema e la pământ

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a procedat puţin diferit faţă de omologul său român şi a anunţat direct lotul de 23 de jucători pe care se va baza la turneul final din această vară, plus opt rezerve care vor apărea la Euro doar în cazul unor accidentări în rândul titularilor. "Tata Puiu" a anunţat 28 de jucători, urmând să renunţe pe parcurs la cinci dintre ei.

În ceea ce-i priveşte pe francezi, alegerile lui Deschamp au produs rumoare în rândul fanilor. Cu foarte multe variante la dispoziţie, era imposibil ca fostul fotbalist să nu lase pe dinafară nume grele. Astfel, golgeterul lui Lyon, Alexandre Lacazette, revelaţia lui Nice, Hatem Ben Arfa, dar şi Kevin Gameiro, golgheterul Sevillei dorit de Barcelona, s-au alăturat lui Karim Benzema pe lista ignoraţilor. Spre deosebire de vârful Realului, cei trei se găsesc însă pe lista de aşteptare. Înaintea lor au prins lotul de 23 surprize ca Kingsley Coman, de la Bayern Munchen, André-Pierre Gignac, dezertat halucinant la mexicanii de la Tigres, dar şi Moussa Sissoko, retrogradat cu Newcastle din Premier League.

Deschamp îşi asumă însă alegerile, el ştiind cel mai bine de cine are nevoie la Euro 2016, unde va începe pe 10 iunie, împotriva României.

Iată lotul complet, precum şi lista de aşteptare! Ambele sunt fantastice şi ne dau fiori în vederea partidei de deschidere de peste mai puţin de o lună.

LOTUL FRANŢEI PENTRU EURO 2016

PortariBenoît Costil (Rennes)Hugo Lloris (Tottenham)Steve Mandanda (Marseille)

FundaşiLucas Digne (Roma)Patrice Evra (Juventus)Christophe Jallet (Lyon)Laurent Koscielny (Arsenal)Eliaquim Mangala (Manchester City)Jérémy Mathieu (Barcelona)Bacary Sagna (Manchester City)Raphaël Varane (Real Madrid)

MijlocaşiYohan Cabaye (Crystal Palace)Lassana Diarra (Marseille)N’Golo Kante (Leicester)Blaise Matuidi (PSG)Paul Pogba (Juventus)Moussa Sissoko (Newcastle)

AtacanţiKingsley Coman (Bayern Munchen)André-Pierre Gignac (Tigres)Olivier Giroud (Arsenal)Antoine Griezmann (Atletico Madrid)Anthony Martial (Manchester United)Dimitri Payet (West Ham)

RezerveAlphonse Areola (Villarreal)Hatem Ben Arfa (Nice)Kévin Gameiro (Sevilla)Alexandre Lacazette (Lyon)Adrien Rabiot (PSG)Morgan Schneiderlin (Manchester United)Djibril Sidibe (Lille)Samuel Umtiti (Lyon)


    Benzema e la pământ după ce a fost lăsat pe dinafară la Euro 2016. Deschamps n-a putut însă să treacă peste scandalul de şantaj în care acesta a fost implicatFoto Click!
Benzema e la pământ după ce a fost lăsat pe dinafară la Euro 2016. Deschamps n-a putut însă să treacă peste scandalul de şantaj în care acesta a fost implicatFoto Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net