FOTO S-a convertit Messi la Islam?

Ultima actualizare:

    Messi şi sosia sa
Messi şi sosia sa

În ultima perioadă, au apărut mai multe fotografii în care, potrivit celor care le-au postat, starul argentinian se afla într-o moschee. Jurnaliştii englezi au investigat cazul şi au venit cu explicaţia.

În ultima perioadă, pe mai multe reţele de socializare a circulat un zvon potrivit căruia Lionel Messi s-ar fi convertit la Islam. Această teorie a fost lansată după apariţia unor fotografii cu un individ, care arăta la fel ca starul Barcelonei, într-o moschee.

Născut în aceeaşi lună şi acelaşi an ca Messi

Misterul a fost desluşit de cei de la BBC. Individul care apărea în poze nu era Messi, ci Abdul Karim, un profesor de geografie în oraşul Herat din Afghanistan. Pe lângă faptul că seamănă leit cu Messi, Abdul Karim s-a născut tot în iunie 1987, la fel ca celebrul argentinian! În timpul său liber, Abdul Karim, care e cu trei centimetri mai înalt decât Messi, joacă la o echipă de amatori din Herat, pe postul de atacant, la fel ca idolul său. La şcoala unde predă geografie, nimeni nu-l cheamă pe Abdul Karim după numele său, ci stafful şcolii şi elevii săi îi spun „Profesor Messi".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net