FOTO: Naționala României a sosit la Cluj, pentru meciul cu Danemarca

sosire_fotbal_nationala.jpg

sosire nationala fotbal romania
Daum si elevii sai, la sosirea la Cluj
FOTO: Alexandra Dragu, Cluj

Naționala de fotbal a României a ajuns în această dimineață în Cluj, acolo unde duminică, de la ora 21.45, va juca împotriva Danemarcei, în preliminariile Campionatului Mondial.

După un zbor de aprozimativ o oră, naționala de fotbal a României a aterizat cu bine la Cluj. Jucătorii noștri au ieșit cu zâmbetul pe buze din avion. Singurul îngândurat era Dragoș Grigore care, dacă nu se va schimba ceva de ultimă oră, nu va fi titular și, implicit, își va pierde banderola de căpitan. De altfel, el a ieșit printre ultimii din aeroport.

Selecționerul Christoph Daum era, de asemenea, îngândurat, el fiind și singurul membru al echipei care nu era îmbrăcat în treningul naționalei.

sosire_fotbal_nationala_1.jpg

sosire nationala fotbal romania
Fotbalistii au iesit cu zambetul pe buze din aeroport
FOTO: Alexandra Dragu, Cluj

sosire_fotbal_nationala_2.jpg

sosire nationala fotbal romania
Nationala a ajuns la Cluj
FOTO: Alexandra Dragu, Cluj
Loading...
 
 

Citește și

  • Selecționerul Daum a pregătit o formulă ofensivă pentru meciul cu Danemarca, decisiv în lupta pentru un bilet la CM 2018.

  • România – Danemarca este confruntarea de care depind speranţele noastre de menţinere în cursa pentru obţinerea calificării la competiţia din Rusia, din 2018. De 20 de ani ”tricolorii” nu au fost la un turneul final mondial, iar un eventual pas greşit mâine ne spulberă visurile. Tocmai pentru că vor să fie siguri că până şi norocul va fi de partea noastră, delegaţia a ales să stea în Cluj la un alt hotel faţă de cel în care a fost cazată când naţionala a făcut egal, 1-1, cu Muntenegru.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1