FOTO N-au echipă, dar vor la naţională!

Ultima actualizare:

    După o scurtă şedinţă tehnică, Aurel Ţicleanu a împărţit jucătorii în echipe şi trialul a începutFoto: Mediafax
După o scurtă şedinţă tehnică, Aurel Ţicleanu a împărţit jucătorii în echipe şi trialul a începutFoto: Mediafax

Baza de la Buftea a fost înţesată ieri cu 55 de fotbalişti ce-şi caută de lucru. Trei ore au dat teste, iar cei 24 de jucători aleşi vor face parte din naţionala celor fără angajament.

Jucătorii din toate colţurile şi eşaloanele ţării s-au prezentat la ora 9 la trial. Printre ei şi nişte tineri de 18 - 20 de ani, Raul şi Mihai Brânduşe şi Marius Haiduc, din Jibou, judeţul Sălaj, ce au plecat de luni după-amiază pentru a ajunge la timp la trial. În plus, de la la gara din Buftea şi până în centru au mai mers 3,5 km pe jos. Totul pentru fotbal. Şi, ca ei, încă câteva zeci. Ajunşi la Buftea, fotbaliştii au fost împărţiţi în patru echipe şi fiecare a evoluat câte două reprize de 20 de minute.

Aurel Ţicleanu, şeful departamentului de scouting al FRF, alături de tehnicieni ca Vlădoiu, Belodedici sau Sandu Tăbârcă au definitivat lotul de 24 după trei ore de fotbal. Cei rămaşi vor intra în cantonament la Buftea, în perioada 31 ianuarie - 7 februarie, după care vor disputa mai multe amicale sub numele de naţionala jucătorilor fără contract. Aici speră să fie remarcaţi de conducători de cluburi, antrenori sau impresari şi astfel să-şi găsească o echipă. ”Vom fi ca o vitrină, iar jucătorii îşi pot găsi un contract. Cei de la Rapid spun că au doar 12 – 13 jucători… ar putea veni aici şi îşi pot completa lotul cu fotbalişti de-ai noştri”, ne-a spus Aurel Ţicleanu.

Se visează Cristiano Ronaldo

Unul dintre cei prezenţi, Ionuţ Nasta, din Sibiu este cel mai mare fan Cristiano Ronaldo prezent la selecţie. ”Ce mâncă Ronaldo, mâncă şi el. Toată ziua vorbeşte numai despre Cristiano Ronaldo, e visul lui”, a spus mama sa, prezentă pe marginea terenului. Tânărul de 20 de ani, care evoluează la Măgura Cisnădie, şi-a ales pentru jocul de ieri numărul şapte pe tricou, la fel ca idolul său la Real Madrid.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net