FOTO Gică Hagi e legendă la Galatasaray! Vezi cum a fost omagiat «Regele»

Ultima actualizare:

    Gică Hagi
Gică Hagi

Fostul fotbalist şi antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a devenit, duminică, "Legendă a clubului" din Istanbul, el fiind ovaţionat de public la derbiul cu Fenerbahce, pe Turk Telekom Arena, informează presa turcă.

Hagi a intrat pe teren înainte de startul meciului contând pentru etapa a XXVIII-a a campionatului Turciei şi a primit o plachetă din partea conducerii clubului. Românul a fost aplaudat şi ovaţionat de public, care l-a şi chemat să îl salute.

"Derbiul este un eveniment important pentru suporterii echipei Galatasaray. Eu sunt doar cireaşa de pe tort", declara Gheorghe Hagi pentru postul Lig TV, înaintea partidei.

Potrivit timeturk.com, Hagi a fost şi protagonistul unui moment care l-a surprins pe arbitrul partidei, Bulent Yildirim. În momentul în care românul a intrat pe gazon, Bulent Yildirim se încălzea. Centralul s-a îndreptat către Hagi pentru a da mâna cu el, dar fostul internaţional nu l-a văzut, astfel că arbitrul a rămas cu mâna întinsă.

Gică Hagi
Gică Hagi

Echipa Galatasaray a câştigat meciul cu Fenerbahce cu scorul de 1-0, unicul gol fiind înscris de Wesley Sneijder, în minutul 9. La derbiul de pe Turk Telekom Arena ambele formaţii au avut câte un jucător eliminat: Fenerbahce pe Emre Belozoglu '40 şi Galatasaray pe Felipe Melo '87.

Galatasaray ocupă locul doi în clasamentul campionatului Turciei, cu 53 de puncte. Lider este Fenerbahce, cu 60 de puncte.

Gheorghe Hagi a jucat pentru Galatasaray Istanbul în perioada 1996-2001, reuşind să înscrie 59 de goluri în 132 de partide disputate în campionat. Cu Galatasary, Hagi a câştigat patru titluri în Turcia, de trei ori Cupa Turciei, o dată Cupa UEFA şi o dată Supercupa Europei. El a fost şi antrenorul echipei din Istanbul, cu care a cucerit Cupa Turciei.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net