FOTO: Fetele lui Chivu, mai tari ca premiul lui tati

Ultima actualizare:
Cristi Chivu a fost premiat pentru întreaga sa carieră
Cristi Chivu a fost premiat pentru întreaga sa carieră

Zeci de vedete din lumea sportului au fost eclipsate de două puştoaice. Fotbalişti care valorează milioane de euro au trecut în planul doi, iar în centrul atenţiei au fost Natalia şi Anastasia, copiii lui Cristi Chivu. Prezent la gala organizată de AFAN, fostul căpitan al naţionalei a făcut şi pe bona pentru fiicele sale, dar a şi urcat pe scenă pentru a primi un premiu de excelenţă.

Cristi Chivu a venit la Gala AFAN ca să-şi ridica premiul onorific pentru întreaga carieră şi a folosit evenimentul pentru o ieşire în familie.

Adelina i-a explicat Anastasiei ce se întâmpla pe scenă
Adelina i-a explicat Anastasiei ce se întâmpla pe scenă

Fostul jucător al lui Inter a venit însoţit de Adelina, soţia lui, dar şi de către cele două fiice ale lor, Natalia, în vârstă de cinci ani, şi Anastasia, în vârstă de trei ani. Cele două micuţe au fost la început reticiente şi ruşionase, dar s-au plictisit repede şi atunci a început ”nebunia”. Cristi şi Adelina nu le-au mai putut ţine în frâu, cele două făcând ture interminabile prin sala de la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, unde s-a ţinut evenimentul. Natalia şi Anastasia au fost tot timpul supravegheate de o bonă adusă ca paznic special pentru ca Adelina şi Cristi să poată bea şi ei liniştiţi un pahar de şampanie. Angajata a fost însă şi ea de multe ori depăşită de situaţie şi atunci părinţii au fost nevoiţi să intervină.


    Adelina i-a explicat Anastasiei ce se întâmpla pe scenăFoto: Mihai Ionescu
Adelina i-a explicat Anastasiei ce se întâmpla pe scenăFoto: Mihai Ionescu

Natalia şi Anastasia s-au ţinut numai de glume, au umblat de colo-colo, au dansat şi i-au făcut tatălui lor viaţa un calvar în momentul când acesta a încercat să ofere un interviu la Dolce Sport. Cele două fetiţe au tras de fire şi i-au smuls reporterului microfonul din mână, acesta fiind obligat să oprească totul după doar câteva declaraţii obţinute de la Cristi Chivu. Din păcate pentru el, ”problemele” nu s-au oprit aici pentru că Natalia şi Anastasia au refuzat să-i returneze obiectul, cu care îşi luau interviuri fictive una, celeilalte.

„Ele mi-au făcut viaţa mai frumoasă şi nu mă pot supăra. De aceea nici nu sunt în acest moment interesat de o carieră în fotbal, pe niciun post. Vreau doar să stau cât mai mult cu Natalia şi Anastasia şi să le văd cu ochii mei cum cresc”, a declarat Chivu.

Cele două au fost atât de nebunatice încât hârjoneala le-a dus de multe ori la un pas de un accident, dar până la urmă seara s-a încheiat cu bine. Chiar foarte bine dacă ne gândim că după alergătura trasă, probabil ambele au adormit acasă instant, iar Cristi şi Adelina au răsuflat uşuraţi.

Fotbaliştii cu premiile, conducătorii cu mâncarea

Steliştii au monopolizat Gala AFAN, nu mai puţin de cinci dintre jucători plus antrenorul fiind desemnaţi ca fiind cei mai buni în 2014 pe postul lor. Dacă fotbaliştii şi Costel Gâlcă s-au înfruptat cu nesaţ din premii, conducătorii au făcut-o din bunătăţile servite la masă. Preşedintele de onoare, Helmuth Duckadam, şi cel executiv, Valeriu Argăseală, au privit de pe margine cum Dinu Gheorghe le suflă de sub nas trofeul de „Conducătorul anului”, dar au avut tot timpul farfuriile şi fălcile pline. Măcar atât!

Keşeru a butonat non-stop telefonul

Elevii lui Costel Gâlcă au câştigat premii pe bandă rulantă la gala AFAN şi imediat ce au aflat veştile au butonat telefoanele pentru a-şi anunţa apropiaţii sau pentru a răspunde zecilor de mesaje de felicitare. Arlauskis, cel mai bun portar, Szukala, cel mai bun fundaş, Sânmărtean, cel mai bun mijlocaş şi Keşeru, cel mai bun atacant, au fost cei mai apreciaţi fotbalişti din România în 2014 şi s-au asigurat ca prietenii să afle cât mai repede asta. Fotografia cu Claudiu Keşeru tastând absorbit de smartphone e elocventă în acest sens.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net