FOTO EXCLUSIV Gino Iorgulescu dă burta jos la fotbal

Ultima actualizare:
Balaci aleargă mai ceva ca în tinereţe
Balaci aleargă mai ceva ca în tinereţe

Gino Iorgulescu încearcă din răspunteri să fie un preşedinte-jucător. Este şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, dar asta nu înseamnă că activitatea sa îl ţine zi de zi la birou. Pentru că vrea să facă mişcare, Gino se întâlneşte în fiecare săptămână cu amicii şi încing miuţe pe terenurile din Parcul Herăstrău.

Dumitru Dragomir a pierdut şefia Ligii în noiembrie 2013, când a fost ales în locul său Gino Iorgulescu. Actualul preşedinte al LPF încearcă să se ţină departe de ochii presei, fiind o prezenţă extrem de discretă chiar şi în momentele în care ar trebui să fie în atenţia tuturor. Cu toate astea, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Gino în ipostaze deloc obişnuite.

În fiecare săptămână, Iorgulescu se întâlneşte  cu prietenii de-o viaţă, printre care şi fostul mare fotbalist Ilie Balaci, dar şi Dani Olăroiu, fiul unuia dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Gino, tehnicianul lui Al Ahli. Nu la restaurant, ci în Herăstrău, în zona terenurilor sintetice. Din câte au observat fotoreporterii Click!, Gino nu prea face risipă de energie, aşa deşi ar avea de dat jos câteva kilograme bune. 


    Balaci aleargă mai ceva ca în tinereţeFoto: Mihai Ionescu
Balaci aleargă mai ceva ca în tinereţeFoto: Mihai Ionescu
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net