FOTO EXCLUSIV Gică Popescu, vizitat de soţie! Femeia a ieşit cu lacrimi în ochi din penitenciar

Ultima actualizare:
Gică Popescu
Gică Popescu

Gică Popescu a primit trei ani şi o lună de închisoare cu executare în dosarul Transferurilor. El a fost închis la penitenciarul Rahova, alături de Mihai Stoica, Gigi Neţoiu şi George Copos.

Popescu a fost vizitat joi de nevasta sa, Luminiţa, care a ieşit din penitenciar îngândurată, după două ore şi ceva. Femeia nu şi-a putut ascunde lacrimile din ochi.

Luminiţa a refuzat să dea declaraţii, dar a explicat că nu din lipsă de respect, ci pentru că nu se simte în stare. În schimb, a menţionat că soţul ei se simte bine şi s-a accomodat la condiţiile din închisoare.

EXCLUSIV Şi amantele plâng după boşii din fotbal ajunşi după gratii

FOTO EXCLUSIV Ce deprimate sunt fiica şi soţia lui Copos!

Ion Crăciunescu, prieten bun al lui Gică Popescu, a povestit că atât el, cât şi familia lui sunt complet distruşi de condamnarea primită marţi.

"Eu ştiu că erau distruşi, terminaţi. De-asta mi-e şi greu să dau ochii, deocamdată, cu familia lui. Oricum, el trebuie să fie foarte tare, pentru că are o familie frumoasă şi pentru că este un nume mare. Ce-a făcut el pentru România şi pentru fotbalul românesc nu poate să şteargă nimeni, niciodată. Va rămâne un reper în fotbalul românesc. El trebuie să meargă mai departe, pentru că este tânăr şi are multă forţă. Este un om adevărat", a declarat on Crăciunescu.


    Gică Popescu
Gică Popescu
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net